Κορονοϊός: Θρήνος στη Δράμα από το θάνατο 58χρονης νοσηλεύτριας

15:57 30/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Σαν κεραυνός έπεσε στη Δράμα η είδηση ότι μία 58χρονη νοσηλεύτρια, μητέρα δυο παιδιών, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Η 58χρονη νοσηλεύτρια σύμφωνα με το GRTimes.gr, εργαζόταν σε νοσοκομείο της Δράμας και άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Σχετική ανακοίνωση από την ΠΟΕΔΗΝ, σημειώνει: “Άλλη μια συνάδελφος 58χρονη νοσηλεύτρια μητέρα δύο παιδιών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε σήμερα τη μάχη για

τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης χτυπημένη από κορονοϊό. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν λίγες ημέρες γέννησε η κόρη της στο νοσοκομείο Δράμας με καισαρική και βρέθηκαν θετικοί στο κορονοϊό μητέρα και νεογνό μετά τον τοκετό. Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους της. Μας προκαλεί θλίψη και οργή η νέα απώλεια συναδέλφου. Δεν φταίει για όλα η κακή μοίρα. Επιτέλους πάρτε μέτρα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Yπενθυμίζεται ότι στις 24 Νοεμβρίου είχε χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό και μία 54χρονη νοσηλεύτρια στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ εργαζόταν σε νοσοκομείο της Δράμας όπου και νόσησε με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί σε ΜΕΘ νοσοκομείου της συμπρωτεύουσας.

To άρθρο Κορονοϊός: Θρήνος στη Δράμα από το θάνατο 58χρονης νοσηλεύτριας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Θρήνος, Δράμα, 58χρονης,koronoios, thrinos, drama, 58chronis