Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την αυτοψία του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα

16:40 22/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Την… γνώριμη αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αυτοψία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα, στις περιοχές που επλήγησαν από την θεομηνία το περασμένο Σάββατο.

Ο κ. Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο της Καρδίτσας, πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τα σημεία όπου σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές και στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους που βιώνουν δύσκολες στιγμές τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Με αφορμή την επίσκεψη, ο ΣΥΡΙΖΑ

έκανε λόγο για «επικοινωνιακά σόου» με «αστυνομική συνδρομή» του πρωθυπουργού.

«Ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα σε μία κλειστή σύσκεψη στο δημαρχείο. Δεν επέτρεψε σε ΜΜΕ να καλύψουν την επίσκεψη, δίνοντας μόνο στημένα πλάνα να τον αποθεώνουν κατά μόνας, περικυκλωμένο από αστυνομικούς», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας ότι «δεν τόλμησε να περπατήσει στους δρόμους της Καρδίτσας, να μιλήσει με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες και να ακούσει την απόγνωσή τους», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας η Νέα Δημοκρατία σημειώνει πως «Κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”. Και προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις γνήσιες αγωνίες των πολιτών. Όμως το 2020 δεν είναι 2014. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα».

Η απάντηση της ΝΔ κλείνει με ένα “φαρμακερό” υστερόγραφο προς τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ακόμα ψάχνουμε τα πλάνα του κ. Τσίπρα να περπατάει στους δρόμους. Του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε αρκετά».

 

To άρθρο Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την αυτοψία του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα