Κολοβός: “Έπρεπε να στηριχθεί παραπάνω το πλάνο Δώνη – Νταμπίζα”

11:02 15/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβός, τόνισε σε δηλώσεις του πως έπρεπε να έχει περισσότερη υποστήριξη το δίδυμο Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα την περασμένη σεζόν.

Ο Δημήτρης Κολοβός, που αγωνίζεται πλέον στη Σέριφ Τίρασπολ της Μολδαβίας, μίλησε στην εφημερίδα “LiveSport” για το νέο ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και το τι πήγε πέρυσι “στραβά” στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνιζόταν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο προπονητής της ομάδας Γιώργος

Δώνης, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας έπρεπε να έχουν στηριχθεί περισσότερο

“Για μένα έπρεπε να στηριχθεί το αρχικό πλάνο. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω, αλλά άποψή μου είναι πως έπρεπε να στηριχθεί το σχέδιο τριετίας και το δίδυμο Νταμπίζα, Δώνη. Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα για όλους. Και για τον κ. Μπόλονι και για τους παίκτες. Ας μην ξεχνάμε ότι έγιναν πολλές αλλαγές και στο ρόστερ. Καινούργιοι προπονητές, αλλαγές στους τεχνικούς διευθυντές, όλα μαζί… Πολλοί νομίζουν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα που το υποτιμούν είναι εύκολο για έναν ξένο παίκτη, όμως πολλές φορές χρειάζονται και κείνοι χρόνο προσαρμογής. Το καταλαβαίνω ότι όλοι έχουν απαιτήσεις, ειδικά οι φίλαθλοι, διότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή και να δώσουν χρόνο και στήριξη στους παίκτες και τον κ. Μπόλονι. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο τώρα. Αυξήθηκε πολύ το μπάτζετ, αλλά τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την επιτυχία και μόνο στο γήπεδο θα φανεί αν οι επιλογές των αλλαγών ήταν σωστές”, είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος επιθετικός.

To άρθρο Κολοβός: “Έπρεπε να στηριχθεί παραπάνω το πλάνο Δώνη – Νταμπίζα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα