Κλοπή μαμούθ στην Εκάλη: Μέσα σε έξι λεπτά πήραν 120.000€ και κοσμήματα μεγάλης αξίας

14:38 16/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνημός έπεσε για δεύτερη φορά θύμα ληστείας. Αυτή τη φορά έγινε στο σπίτι του στην Εκάλη, με τους δράστες να μένουν μέσα στο σπίτι έξι λεπτά αλλά να καταγράφονται από τις 20 κάμερες ασφαλείας!

Η κλοπή μαμούθ στο σπίτι του επιχειρηματία στην Εκάλη αποκαλύφθηκε την Κυριακή (16.05.2021) με τον ίδιο τον Πάρη Κομνηνό να αποκαλύπτει ότι πριν από τέσσερα χρόνια είχε γίνει διάρρηξη και στην επιχείρησή του, με τους δράστες να κλέψουν ένα χρηματοκιβώτιο και υλικό της δουλειά του.

Όλα δείχνουν

πως οι δράστες της διάρρηξης και της κλοπής μαμούθ, με λεία 120.000 ευρώ και κοσμήματα τεράστιας αξίας, γνώριζαν καλά πως έπρεπε να κινηθούν.

Πήγαν στο σπίτι του επιχειρηματία στην Εκάλη ώρα που δεν ήταν κανείς εκεί. Κάμερες ασφαλείας τους έχουν καταγράψει να φτάνουν στο σημείο με ένα άσπρο αυτοκίνητο, μάρκας Seat Leon. Ήταν δυο με τρία άτομα, όπως περιέγραψε ο επιχειρηματίας.

Μπήκαν στο σπίτι από τη γκαραζόπορτα και στη συνέχεια έσπασαν την κεντρική είσοδο να μπουν στο εσωτερικό. Εκεί, μέσα σε έξι λεπτά, βρήκαν και πήραν τα λεφτά και τα κοσμήματα. «Πήγαν σε συγκεκριμένα σημεία, κινήθηκαν πολύ γρήγορα» λέει ο Πάρης Κομνηνός, σημειώνοντας πως οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τους δράστες, που όμως φορούσαν κουκούλες και «είχαν πάρει όλα τα μέτρα προφύλαξης» για να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Ο επιχειρηματίας δήλωσε άγνοια για το αν οι δράστες ήξεραν ότι στο σπίτι του υπήρχαν τόσα λεφτά.

Δείτε όλα όσα είπε

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Θανάσης Γερασιμίδης

To άρθρο Κλοπή μαμούθ στην Εκάλη: Μέσα σε έξι λεπτά πήραν 120.000€ και κοσμήματα μεγάλης αξίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλοπή, Εκάλη, Μέσα, 120 000€,klopi, ekali, mesa, 120 000€