Κλειστά σχολεία σήμερα: Που δεν θα λειτουργήσουν, όλη η λίστα

07:55 21/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί τα σχολεία να άνοιξαν μόλις την περασμένη Δευτέρα αλλά κάποια ακόμη ν’ ακούσουν το πρώτο κουδούνι. Και κάποια που άνοιξαν, έκλεισαν. Δείτε όλη τη λίστα με τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν ούτε σήμερα (21.09.2020).

Η λίστα με τα σχολεία όπου μπαίνει λουκέτο, είτε συνολικά είτε τμηματικά, μεγαλώνει καθημερινά.

Έως τις 25 Σεπτεμβρίου, για παράδειγμα,

θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Click4more Κορονοϊός: Καλή εβδομάδα με… νέα μέτρα! Τι τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα στην Αττική

Εκτός από την Πέλλα, μέχρι στιγμής, τέσσερα σχολεία στη χώρα έχουν κλείσει στο σύνολό τους εξαιτίας κρούσματος κορονοϊού. Πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και το 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και την 1η Οκτωβρίου.

Άλλες 20 σχολικές μονάδες σε όλη τη χώρα έχουν αναστείλει τη λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Από αυτές, οι 17 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες τρεις αφορούν τμήματα σε σχολεία του Πύργου, των Τρικάλων και των Σερρών.

Η λίστα με τα σχολεία, η λειτουργία των οποίων αναστέλλεται -τμηματικά ή στο σύνολο- εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού βρίσκεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα.

Δείτε όλη τη λίστα εδώ

To άρθρο Κλειστά σχολεία σήμερα: Που δεν θα λειτουργήσουν, όλη η λίστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλειστά,kleista