Κλεάνθης Τσιρώνης: Έτσι έφυγε από κορονοϊό – Θα ταφεί στον «παράδεισό του»

09:20 12/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Θλίψη στη Βαρβάκειο αγορά για τον θάνατο του προέδρου των κρεοπωλών Κλεάνθη Τσιρώνη, ο όποιος έχασε την μάχη με τον κορονοϊό το βράδυ της Τρίτης (11/11/2020) στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr συγκλονισμένη η σύζυγος του Αθανασία Τσιρώνη όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 20 ημέρες, όταν άγνωστο πως, ένας πυρετός έγινε η αφορμή ώστε από την μια μέρα στην άλλη ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Click4More Πέθανε ο Κλεάνθης Τσιρώνης – Νικήθηκε

από τον κορονοϊό ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς

«Δυστυχώς έφυγε από κορονοϊό. Νοσηλευόταν 20 μέρες στο νοσοκομείο “Σωτηρία” και έφυγε από την ζωή χθες το βράδυ στις 10. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στο χωριό Ελαιώνα στον Πύργο της Ηλείας. Μπορεί να καταγόταν από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο λάτρευε το χωριό μου. Είχαμε φτιάξει εκεί ένα σπίτι με πολλά λουλούδια το οποίο υπέρ αγαπούσε το έλεγε “ο παράδεισος μου”».

Σύμφωνα με την κα Αθανασία Τσιρώνη ο πρόεδρος της Βαρβακείου το τελευταίο διάστημα δεν κατέβαινε στην αγορά και το μόνο που απολάμβανε ήταν τις βόλτες με τον σκύλο του στην περιοχή της Γλυφάδας.

«Όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά. Την μια μέρα έκανε έναν πυρετό δεν είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα και την άλλη μέρα νοσηλεύτηκε. Το τελευταίο διάστημα δεν κατέβαινε στην Βαρβάκειο έμενε στο σπίτι στη Γλυφάδα. Έπαιρνε τον σκύλο του και πήγαιναν βόλτα αυτό του άρεσε να κάνει».

To άρθρο Κλεάνθης Τσιρώνης: Έτσι έφυγε από κορονοϊό – Θα ταφεί στον «παράδεισό του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα