Κηφισιά: Η στιγμή που αυτοκίνητο κρέμεται πάνω από τρένο και οι επιβάτες αποβιβάζονται στις ράγες

20:15 1/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Το αυτοκίνητο έπεσε στα κάγκελα και αυτά κατέληξαν πάνω σε τρένο του ΗΣΑΠ που περνούσε από το σημείο. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός, με τις εικόνες να καθηλώνουν…

Ένα απίστευτο ατύχημα στην Κηφισιά, στη γέφυρα πριν από τον σταθμό του ηλεκτρικού σταθμού στο ύψος του ΚΑΤ, σημειώθηκε το απόγευμα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός προσέκρουσε για άγνωστο λόγο στα κάγκελα του ηλεκτρικού που έπεσαν στις ράγες.

Ο μηχανοδηγός της διερχόμενης αμαξοστοιχίας της γραμμής Πειραιάς

–  Ειρήνη σταμάτησε αμέσως το τρένο και επί τόπου έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής. Χάρη στα αντανακλαστικά του οδηγού της αμαξοστοιχίας αποφεύχθηκε ο κίνδυνος του εκτροχιασμού και δεν τραυματίστηκε κανείς επιβάτης.

Άμεσα εκκενώθηκε ο ακινητοποιημένος συρμός που δεν υπέστη ζημιές. Σε βίντεο βλέπουμε το αυτοκίνητο να κρέμεται πάνω από το τρένο και τους επιβάτες να αποβιβάζονται από το τρένο με τη βοήθεια Πυροσβεστών που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν ταχύτατα στο σημείο.

To άρθρο Κηφισιά: Η στιγμή που αυτοκίνητο κρέμεται πάνω από τρένο και οι επιβάτες αποβιβάζονται στις ράγες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα