Κεφαλονιά: Κλείνει πασίγνωστη παραλία – Η απόφαση που σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού

14:40 5/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες  αναμένονται στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια υπάρχει κίνδυνος για έντονα φαινόμενα το μεσημέρι που πιθανώς να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

«Ο μεγάλος όγκος νερού είναι αδύνατον να απορροφηθεί από τα εδάφη με αποτέλεσμα στις ευάλωτες περιοχές να δημιουργηθούν πλημμυρικά επεισόδια», αναφέρει στο τοπικό μέσο www.inkefalonia.gr.

Τα φαινόμενα με μικρότερη ένταση θα συνεχιστούν και το πρωί της Δευτέρα και σταδιακά θα εξασθενήσουν. Τη Δευτέρα θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ

από βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Οι Αρχαιολογικοί Χώροι και τα μουσεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη θα είναι κλειστά για προληπτικούς λόγους προστασίας των επισκεπτών και του φυλακτικού προσωπικού.

Επίσης, ο Δήμος Σάμης ενημερώνει ότι σήμερα η παραλία του Μύρτου θα παραμείνει κλειστή λόγω του εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού που έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με βροχές και καταιγίδες.

Ειδικότερα, θα απαγορεύεται η πρόσβαση στην παραλία του Μύρτου. Με νέα ενημέρωση από το Δήμο Σάμης θα ανακοινωθεί η δυνατότητα πρόσβασης στην παραλία.

To άρθρο Κεφαλονιά: Κλείνει πασίγνωστη παραλία – Η απόφαση που σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα