Κατηγορίες σε προπονητή του NBA για στραγγαλισμό και βία σε έγκυο γυναίκα

13:00 14/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο βοηθός προπονητής των πρωταθλητών του NBA, Τορόντο Ράπτορς, κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία, με τον ίδιο να αρνείται πάντως τις κατηγορίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του παιδιού του Έιντριαν Γκρίφιν ανάρτησε μία σειρά από φρικιαστικές κατηγορίες για τον ίδιο, κάνοντας λόγο ακόμη και για στραγγαλισμό και χτυπήματα ενόσω ήταν έγκυος.

How can someone do ALL of this and get away with it… @SmithRaps @Tadj315 @CBCNews @SteveClarkeMLB

@vivekmjacob @Gleasonavenue @ShamsCharania @MaheshNYCTO @AaronBenRose @michaelgrange @kiranhothi @spencesmi @JLew1050 @KCJHoop @SmithRaps @Bulls_Jay @nba @Raptors #AdrianGriffin pic.twitter.com/qZ1ID82tHs

Audrey R Griffin MAEd (@sincerelyaud_) August 13, 2020

«Πώς μπορεί να την γλιτώνει κάποιος συνέχεια που κακοποιεί, που παραλίγο να σκοτώσει κάποιον με στραγγαλισμό, που ρίχνει τον άλλον πάνω σε ένα τοίχο και κάνει μια τρύπα τόσο μεγάλη, όσο το σώμα του, που τον σέρνει κάτω, ενώ είναι έγκυος; Θα σας πω εγώ πως, απλά να είσαι στο ΝΒΑ και να νικάς στη “φούσκα”», ανέφερε στο twitter η σύζυγος του Γκρίφιν και πρόσθεσε:

«Ένα πράγμα που έχω καταλάβει είναι ότι έμεινα σιωπηλή και αποδέχθηκα αυτή την βίαιη συμπεριφορά για πολύ καιρό. Και η σιωπή μου άφησε την αμαρτία να κυριεύσει. Δεν μπορώ να σιωπώ άλλο πια. Είναι πολλά, για να θαφτούν».

Ο ίδιος ο Γκρίφιν σχολίασε το θέμα, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά αφορούν τη νομική διαμάχη για τη διατροφή, ενώ και οι Τορόντο Ράπτορς βρίσκονται στο πλευρό του.

Η δήλωση του ίδιου του προπονητή

«Η πρώην σύζυγός μου έκανε κάποιες κατηγορίες, τις οποίες αρνούμαι σθεναρά», έλεγε. «Έχουμε μια μακροχρόνια νομική διαμάχη σχετικά με τη διατροφή και την στήριξη του παιδιού μας. Απογοητεύομαι που πρέπει να αντιμετωπίσω αυτές τις ψευδείς κατηγορίες με αυτόν τον τρόπο και απολογούμαι για όποιον αντιπερισπασμό έχει αυτό προκαλέσει στην ομάδα μας, σε μια σημαντική στιγμή».

Η θέση των Τορόντο Ράπτορς

«Η διοίκηση μίλησε αμέσως μαζί του κι εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις καταγγελίες των αναρτήσεων. Στηρίζουμε αυτή τη διαδικασία, όσο εκείνος και η πρώην σύζυγός του διευθετούν αυτά τα ζητήματα».

To άρθρο Κατηγορίες σε προπονητή του NBA για στραγγαλισμό και βία σε έγκυο γυναίκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα