Καταγγελία στο Live News για την κλινική Ταξιάρχαι – «Δεν μας ενημέρωσαν ότι υπήρχαν κρούσματα» (video)

01:23 24/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Στην έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή Live News για τον κορονοϊό, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης, 23.04.2020, ο Αλέξανδρος Μιχαήλ, πολίτης ο οποίος κατήγγειλε ότι την Πέμπτη (23/4) πήγε στην κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι, όπου υπήρχαν κρούσματα κορονοϊού, χωρίς κανείς να τον έχει ενημερώσει.

«Πήγα το πρωί με προγραμματισμένο ραντεβού. Πήγα στις 8 να κάνω μία αιματολογική. Και ξαναπήγα 10-11 για μία

αξονική. Όταν πήγα στο νοσοκομείο παρατήρησα ότι υπήρχε πολύ μεγάλη προστασία, και τις δύο φορές που πήγα», σημείωσε ο κ. Μιχαήλ.

Click4more: Κλινική Ταξιάρχαι: Αποκαλύψεις «φωτιά» για τους νεκρούς από κορονοϊό

«Τέσσερα άτομα μπήκαν διαδοχικά στον αξονικό. Φεύγοντας από την πίσω μεριά του νοσοκομείου άκουσα δύο νοσοκόμες να χαριτολογούν, λέγοντας «μην με πλησιάζεις, μπορεί να είμαι φορέας»», πρόσθεσε.

«Κανείς δεν με ενημέρωσε ότι υπάρχουν κρούσματα. Με θερμομέτρησαν και υπήρχαν μέτρα προστασίας», κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε όσα είπε για την κλινική Ταξιάρχαι

Διευθυντής κλινικής: Έχουμε τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας

Μιλώντας στην εκπομπή, ο διοικητικός διευθυντής και μέτοχος της ιδιωτικής κλινικής στο Περιστέρι, Αλέξανδρος Κοκκινάκης, είπε ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στην κλινική.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα»

Ο κ. Κοκκινάκης περιέγραψε την πορεία του ασθενή, που τη Δευτέρα του Πάσχα εμφάνισε πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μέσα στην κλινική, λέγοντας πως οι πληροφορίες που έχει είναι πως ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μόλις έγινε αντιληπτό ότι είχε πυρετό, ενώ άγνωστο παραμένει το γεγονός αν κυκλοφόρησε μέσα στην κλινική πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά τα θύματα στην κλινική του Περιστερίου, ο κ. Κοκκινάκης είπε: «μέσα στην κλινική δεν πέθανε κανένας», ενώ για τον ασθενή που κατέληξε από κορωνοϊό δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν έπασχε από τον ιό.

«Δεν μπορώ να ξέρω πώς έγινε η διασπορά».

Δείτε όσα είπε

Πηγή: Live News.

To άρθρο Καταγγελία στο Live News για την κλινική Ταξιάρχαι – «Δεν μας ενημέρωσαν ότι υπήρχαν κρούσματα» (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταγγελία, Live News, Ταξιάρχαι – Δεν,katangelia, Live News, taxiarchai – den