Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης στον Εύοσμο – «Παρακολουθούσαν την κόρη μου βήμα προς βήμα»

16:57 7/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Καταγγελία μητέρας στην αστυνομία της περιοχής του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη για δύο άνδρες που προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να απαγάγουν την 11χρονη κόρη της. Την υπόθεση ερευνούν οι τοπικές αρχές.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της 11χρονης στο GRTimes.gr, δύο άγνωστοι σε όχημα χωρίς πινακίδες, ακολούθησαν σχολικό λεωφορείο με πρόθεση να αρπάξουν την ανήλικη έξω από το σπίτι της.

Όπως περιγράφει η ίδια η μητέρα στο GRTimes.gr, στις 14:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (06.12.2021),

την ώρα που το παιδί επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο στο σπίτι, η συνοδός παρατήρησε ένα μαύρο Huyndai, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο ακολουθούσε το όχημα.

Μάλιστα, μόλις το λεωφορείο έκανε στάση έξω από το σπίτι, το Huyndai σταμάτησε ακριβώς από πίσω.

Μέσα στο μαύρο αυτοκίνητο, η συνοδός του σχολικού κατάφερε να παρατηρήσει δύο άνδρες ηλικίας περίπου 55 – 60 ετών, ενώ μόλις η 11χρονη βγήκε από το λεωφορείο προσπάθησαν να την ακολουθήσουν.

«Όλα αυτά τα είδε η συνοδός, η οποία φώναξε στην κόρη μου να τρέξει προς το σπίτι. Οι δύο άνδρες κοντοστάθηκαν, έκαναν δύο φορές αναστροφή και αφού έφυγε το σχολικό έφυγαν και αυτοί», περιγράφει η μητέρα.

Παρακολουθήστε όσα είπε η μητέρα στο GRTimes.gr:

Σημειώνεται ότι η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού πήγε νωρίτερα την Τρίτη (07.12.2021) στο αστυνομικό τμήμα του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όπου έδωσε  λεπτομερή κατάθεση για την υπόθεση, συνοδευόμενη από τη συνοδό του σχολικού.

To άρθρο Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης στον Εύοσμο – «Παρακολουθούσαν την κόρη μου βήμα προς βήμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταγγελία, 11χρονης, Εύοσμο – Παρακολουθούσαν,katangelia, 11chronis, evosmo – parakolouthousan