Κακοκαιρία – Παιανία: Χωρίς ρεύμα για 36 ώρες – «Ανάβουμε κεριά να ζεστάνουμε τα χέρια»

07:30 26/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Χωρίς ρεύμα παραμένουν πολλοί κάτοικοι στο λεκανοπέδιο της Αθήνας. Σύμφωνα με καταγγελία, κάτοικοι της Παιανίας παραμένουν εδώ και ώρες χωρίς ρεύμα εν μέσω πολικών θερμοκρασιών. 

Συγκεκριμένα, στην τηλεόραση του Mega, μίλησε της Αγίας Μαρίνας Παιανίας, η οποία κατήγγειλε πως παραμένει εδώ και 36 ώρες χωρίς ρεύμα. Μάλιστα, όπως είπε μέσα στο σπίτι της υπάρχει ένα μωρό, αλλά και μια ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας.

 

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με μωρό

παιδί, με ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας, ανάβουμε τα ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας. Ο δήμος δεν έχει περάσει να ανοίξει το δρόμο, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, φορτίζουμε τα κινητά μας στο αυτοκίνητο, και είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου. Μέχρι εχτές το απόγευμα δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή. Εμάς μας έχουν αφήσει στο έλεος», είπε η κ. Δήμητρα, κάτοικος Παιανίας.

«Ανάβουμε μια σόμπα υγραερίου ίσα ίσα για να αλλάξουμε καμία πάνα. Στο δήμο Παιανίας δε σηκώνουν το τηλέφωνο. Επικοινώνησα μέσω social media με δημοτική σύμβουλο και μου είπε ότι είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα και να κάνουμε υπομονή», πρόσθεσε η ίδια.

To άρθρο Κακοκαιρία – Παιανία: Χωρίς ρεύμα για 36 ώρες – «Ανάβουμε κεριά να ζεστάνουμε τα χέρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία – Παιανία, – Ανάβουμε,kakokairia – paiania, – anavoume