Και δεύτερο κρούσμα στον βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό – Δεν έχει ενημερωθεί καμία επίσημη αρχή

13:29 6/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Όχι μόνο δεν έχουν ενημερώσει το υπουργείο Παιδείας οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού – νηπιαγωγείου στο Ελληνικό, για την αναστολή της λειτουργίας του λόγω θετικού κρούσματος κορονοϊού σε δασκάλα, αλλά όπως καταγγέλει γονέας στο newsit.gr οι ιδιοκτήτες έχουν επιδοθεί σε αγώνα προκειμένου να βρουν ποιος διέρρευσε το θέμα.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο γονέα δυο από τα έξι παιδιά που

παρουσίασαν συμπτώματα υποβλήθηκαν χθες σε τεστ κορονοϊού και το ένα από αυτά 3,5 ετών βρέθηκε θετικό στον ιό.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του newsit.gr στον σταθμό βρέθηκε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα σε δασκάλα, ένα ακόμη το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο με αποτέλεσμα να βρίσκεται υπό διερεύνηση, ενώ 6 παιδιά εμφάνισαν συμπτώματα.

Από την άλλη οι ιδιοκτήτες έχουν αναστείλει την λειτουργία από την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα το όνομα του βρεφονηπιακού σταθμού – νηπιαγωγείου δεν έχει συμπεριληφθεί στις λίστες με τα σχολεία, τα οποία είναι κλειστά εξαιτίας του κορονοϊού.

Σε επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας μας ανέφεραν πως αυτό είναι καθαρά μια ευθύνη που βαρύνει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση και για δικούς του προφανώς λόγους δεν έχει ενημερώσει ακόμα την μαθησιακή αρχή αλλά ούτε και την Δ’ περιφερειακή αρχή εκπαίδευσης στην οποία ανήκει.

Το μόνο φαίνεται που τους ενδιαφέρει το τελευταίο 24ωρο είναι να μάθουν το πως διέρρευσε χθες στο newsit.gr το θέμα αναφορικά με το θετικό κρούσμα και την αναστολή της λειτουργίας του σταθμού. Μάλιστα τηλεφωνούν στους γονείς και τους ρωτούν ευθέως αν ευθύνονται εκείνοι για την διάσταση που έχει πάρει η υπόθεση.

Πάντως χθες σε ερώτηση του newsit.gr προς τον βρεφονηπιακό παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο αν ισχύει η καταγγελία που θέλει μια δασκάλα να είναι ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα και άλλη μια να θεωρείται ύποπτη, η απάντηση ήταν η εξής «Και να ισχύει ότι υπάρχει κρούσμα κορονοϊού σε δασκάλα, αυτό τι είναι ρετσινιά;»

To άρθρο Και δεύτερο κρούσμα στον βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό – Δεν έχει ενημερωθεί καμία επίσημη αρχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα