“Καυτές” αποκαλύψεις της Κάρμεν Ηλέκτρα για τον Ρόντμαν: “Κάναμε σεξ στο γήπεδο των Μπουλς”

09:15 28/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Κάρμεν Ηλέκτρα προχώρησε απίστευτες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον παλαίμαχο σταρ του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν, αφού δήλωσε πως είχαν κάνει σεξ ακόμα και στο προπονητικό κέντρο των Σικάγο Μπουλς.

Το ντοκιμαντέρ, “The Last Dance”, φαίνεται πως με κάθε του επεισόδιο φέρνει στην επιφάνεια πολλά περισσότερα από όσα αφορούν το μπασκετικό παρασκήνιο των Σικάγο Μπουλς και των μελών του.

Στο 3ο επεισόδιο της σειράς παρουσιάζεται εκτενώς η σχέση του Ντένις Ρόντμαν με την Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία μιλώντας στους “Los Angeles Times” αποκάλυψε “πικάντικες” λεπτομέρειες για η σχέση της με το “κακό παιδί” του ΝΒΑ.

“Ένας από τους πιο τρελούς τύπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου” είπε χαρακτηριστικά η Κάρμεν Ηλέκτρα και προσέθεσε:

“Μία μέρα, όταν οι Σικάγο Μπουλς είχαν ρεπό, ο Ντένις μού είπε ότι είχε μια έκπληξη για μένα. Μου κλείνει τα μάτια και ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα του. Όταν τελικά μου βγάζει το μαντήλι από τα μάτια, είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο κεντρικό γήπεδο. Ήταν τρελό όλο αυτό, σαν δύο παιδιά που βρίσκονταν σε μαγαζί με γλυκά. Τρώγαμε παγωτά από το ψυγείο και κάναμε σεξ σχεδόν παντού -στην αίθουσα φυσικοθεραπείας, στο γυμναστήριο. Προφανώς και στο γήπεδο”.

To άρθρο “Καυτές” αποκαλύψεις της Κάρμεν Ηλέκτρα για τον Ρόντμαν: “Κάναμε σεξ στο γήπεδο των Μπουλς” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα