Ισραήλ: Χοροπηδητό και χαρά και σε λίγα δευτερόλεπτα... πανικός και πτώματα παντού - Σοκαριστικά βίντεο από το φονικό ποδοπάτημα

13:40 30/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Σοκαρισμένη είναι η υφήλιος από το φριχτό ποδοπάτημα σε θρησκευτική γιορτή στην Μερόν στον Ισραήλ, που κόστισε τη ζωή σε 44 ανθρώπους.

Βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δείχνει πως η γιορτή είχει κυριολεκτικά ασφυκτικά πολύ κόσμο, ο οποίος στριμωχνόταν πάρα πολύ προκειμένου να προχωρήσει και να πάει στο χώρο της τελετής. Όλοι σχεδόν όσοι ήταν στο χώρο χοροπηδούσαν και χόρευαν τόσο στην ξύλινη εξέδρα

που είχε στηθεί όσο και κάτω.

Λίγα λεπτά μετά, η εξέδρα υποχώρησε και οι άνθρωποι «έλιωσαν» ο ένας τον άλλον επί της ουσίας. Οι εικόνες χαράς μετατράπηκαν σε εικόνες φρίκης με πτώματα παντού και κόσμο να προσπαθεί να διαφύγει μέσα στον πανικό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση στο Ισραήλ από την έναρξη της πανδημίας και μετά.

ALERT Moments before the incident that killed 44 at Mount Meron, #Israel pic.twitter.com/AYpqqV5Y1D

— IndSamachar News (@Indsamachar) April 30, 2021

«Καταμετρήσαμε 38 νεκρούς επιτόπου, όμως έχουμε κι άλλους (τραυματίες που κατέληξαν) σε νοσοκομείο», δήλωσε εκπρόσωπος του κέντρου άμεσης βοήθειας Magen David Adom (MDA, το ισραηλινό αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού). Από την πλευρά του το νοσοκομείο Ζιβ, ένα από αυτά στα οποία διακομίστηκαν δεκάδες από τα 100 και πλέον θύματα, ανέφερε πως καταμετρά έξι νεκρούς, κατά συνέπεια το σύνολο των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία ανέρχεται σε τουλάχιστον 44.

To άρθρο Ισραήλ: Χοροπηδητό και χαρά και σε λίγα δευτερόλεπτα... πανικός και πτώματα παντού - Σοκαριστικά βίντεο από το φονικό ποδοπάτημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα