Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Στην αποστολή για τη Νίκαια ο Ντάγκλας Αουγκούστο

15:00 4/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (05/12, 17:15, LIVE από το Newsit.gr) για τη 12η αγωνιστικής της Superleague 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεσή του ξανά τον Ντάγκλας Αουγκούστο, που επανήλθε από

τραυματισμό, αλλά εκτός παραμένουν οι Κρέσπο, Βιεϊρίνα, Μίτριτσα και φυσικά ο Νέλσον Ολιβέιρα, που θα χρειαστεί κάποιους μήνες ακόμη για να επιστρέψει από τη ρήξη χιαστών που υπέστη το καλοκαίρι.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι και ταξιδεύει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο το τρίποντο στην έδρα του Ιωνικού.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, η οποία αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας, αλλά και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα , οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα .Εκτός έμεινε κι ο ανέτοιμος, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, Κρέσπο κι ο επίσης ανέτοιμος Ροντρίγκο που έχασε προπονήσεις λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ για Αθήνα το απόγευμα στο αεροδρόμιο Μακεδονία είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

To άρθρο Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Στην αποστολή για τη Νίκαια ο Ντάγκλας Αουγκούστο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα