Ηλιάνα Μαυρομάτη: Ο αδερφός της πέθανε από πνευμονία – «Ο εγκέφαλος δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την απώλεια»

15:58 12/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Για την καριέρα της ως ηθοποιός, για την δύσκολη εφηβεία αλλά και για τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Στην κάμερα του Mega μίλησε η γνωστή ηθοποιός για τη ζωή και την καριέρα της. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη χρωστάει πολλά στους γονείς της αλλά δεν της «λείπουν» αφού είναι ανεξάρτητη από την ηλικία των 18 ενώ αντίθετα, για πάντα θα πενθεί τον άτυχο αδερφό της ο οποίος βρήκε ξαφνικό θάνατο λόγω πνευμονίας. 

«Σε έναν βαθμό το χρωστάω στους γονείς

μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς μέσα σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον. Τους θαύμαζα γιατί έχουν επιλέξει συνειδητά να κάνουν αυτό που κάνουν Η σχέση με τη μητέρα μου είναι σχέση λατρείας. Προσπαθώ να φερθώ ενήλικα και να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο κι εκείνη κρατιέται. Δε μου λείπει να μένω με τη μητέρα μου γιατί έφυγα 18 χρόνων».

Όπως λέει η ίδια: «Ξεκίνησε η αυτόνομη ζωή μου πολύ νωρίς, οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα επιστρέψω στο μητρικό μου σπίτι εύκολα. Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία, πολύ αντιδραστική και δύσκολη. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, δεν τελειώνει ποτέ το πένθος. Ο αδερφός μου είχε μία ίωση και έφερε μία πνευμονία. Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει».

Για τα επαγγελματικά της: «Ξεκίνησα ένα εργαστήρι υποκριτικής πριν 6 – 7 χρόνια με μεγάλο θράσος και χωρίς να έχω συνείδηση του τι πάω να κάνω. Οι μαθητές μου είναι νέοι και με αντιμετωπίζουν με αγάπη και χαρά».

Για την προσωπική της ζωή αναφέρει: «Είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή, το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και να αγαπιέσαι».

To άρθρο Ηλιάνα Μαυρομάτη: Ο αδερφός της πέθανε από πνευμονία – «Ο εγκέφαλος δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την απώλεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα