Η τηλεργασία των ονείρων τους: Προσλαμβάνονται για να βλέπουν φωτογραφίες σκύλων

22:20 8/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Η εταιρεία ProDog Raw προχωρά σε δέκα προσλήψεις ατόμων, που θα πληρώνονται με 20 λίρες την ώρα, για να βρίσκονται στο σπίτι τους και να κοιτάζουν στην οθόνη του υπολογιστή τους… φωτογραφίες κουταβιών!

Σύμφωνα με τη Mirror, πρόκειται για ένα πείραμα που θέλει να κάνει η εταιρεία, καθώς σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα σε δείγμα

1.402 ατόμων, το 73% των Βρετανών δήλωσε ότι προτιμούσε να βλέπει φωτογραφίες σκύλων και γατών στα social media, παρά τις selfies φίλων τους.

Στόχος του πειράματος είναι να ελεγχθεί αν τα σκυλιά στα social media μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα άγχους. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν ένα μηχάνημα που θα μετράει τους καρδιακούς παλμούς τους, ώστε να ελέγχεται το επίπεδο του άγχους τους, τόσο όταν κάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες τους, όσο και τη στιγμή που θα βλέπουν τις φωτογραφίες των κουταβιών.

Για να είναι αξιόπιστα και ακριβή τα στοιχεία, η εταιρεία δεν θα προσλάβει ανθρώπους που έχουν υποκείμενα νοσήματα που μπορεί να επηρεάσουν τους παλμούς τους, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και η αρρυθμία.

Ιδανικά, οι υποψήφιοι από 18 έως 60 ετών, θα πρέπει να κάνουν δουλειά γραφείου και όχι ένα επάγγελμα που απαιτεί συνεχή κίνηση και θα μπορεί να αυξήσει τους παλμούς τους.

To άρθρο Η τηλεργασία των ονείρων τους: Προσλαμβάνονται για να βλέπουν φωτογραφίες σκύλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προσλαμβάνονται,proslamvanontai