Η σέξι σύντροφος του Τόμιτς δέχτηκε απειλές για τη ζωή της επειδή γκρίνιαξε για την καραντίνα (pics)

14:44 23/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Η καυτή φίλη του τενίστα Μπέρναντ Τόμιτς, Βανέσα Σιέρα, παραπονέθηκε που λόγω καραντίνας δεν μπορεί να πάει σε κομμωτήριο και εξόργισε τους ακολούθους της στα social media δεχόμενη έως και απειλές για την ζωή της.

Χαμό προκάλεσε η Βανέσα Σιέρα με τις διαμαρτυρίες της για την καραντίνα, που περνάει το τελευταίο διάστημα μαζί με τον σύντροφό της και διάσημο τενίστα Μπέρναντ Τόμιτς, σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Αυστραλία ενόψει του Australian Open ου πλησιάζει.

Το 25χρονο μοντέλο, με συμμετοχή και στο διάσημο reality show «Love Island», πόσταρε ένα video την περασμένη Τρίτη όπου διαμαρτυρόταν για το κακό φαγητό στο ξενοδοχείο, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο και έτσι αναγκάζεται να λούζεται μόνη της.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

«Τo χειρότερο κομμάτι της καραντίνας είναι ότι δεν λούζω η ίδια τα μαλλιά μου. Ποτέ δεν λούζω μόνη μου τα μαλλιά μου, είναι απλά κάτι που δεν κάνω. Συνήθως πάω στο κομμωτήριο δύο φορές την εβδομάδα και με λούζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά στο video και προκάλεσε έτσι ντόμινο αντιδράσεων.

Διάφοροι εξοργισμένοι χρήστες του διαδικτύου της επιτέθηκαν -ανάμεσά τους και ο συνάδελφος του καλού της, Νικ Κύργιος που την κατηγόρησε ότι δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης- ενώ όπως καταγγέλλει η ίδια δέχτηκε μέχρι και απειλές για την ζωή της.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

Σύμφωνα με τη Σιέρα είπε τα πάντα στο πλαίσιο του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού και η ευθύνη βαραίνει τα αυστραλιανά Μέσα που απομόνωσαν το συγκεκριμένο κομμάτι του video και διαστρέβλωσαν την κατάσταση, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί σε κάποιους που την κατηγόρησαν ό,τι είχε σκοπό απλά να γίνει viral και να καρπωθεί παραπάνω δημοσιότητα.  

To άρθρο Η σέξι σύντροφος του Τόμιτς δέχτηκε απειλές για τη ζωή της επειδή γκρίνιαξε για την καραντίνα (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα