Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο

17:50 2/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ θέλοντας να συνδράμει στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και σε όσους συνεισφέρουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια στον Έβρο για την προστασία των συνόρων μας, τάσσεται στο πλευρό τους υποστηρίζοντας τους με τα μέσα που διαθέτει.

Ειδικότερα, 7 Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι εταιρείες Agrino, ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε -ΖΑΓΟΡΙ, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Χρυσά Αυγά, ΧΙΩΝ, Δίρφυς, ΜΕΒΓΑΛ

προσέφεραν ποσότητες προϊόντων τους σε όσους συμβάλλουν στη διασφάλιση της συνοριακής γραμμής, στο Στρατό, στην Αστυνομία και στους Πολίτες. Οι εταιρίες διέθεσαν στις ελληνικές αρχές στον Έβρο όσπρια, ρύζι, νερό, ελαιόλαδο, αυγά, αλάτι και γάλα καλύπτοντας ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κίνηση αυτή αποτελεί ένδειξη ευγνωμοσύνης των Μελών της Πρωτοβουλίας στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν οι φρουροί των συνόρων της χώρας μας.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εκπροσωπώντας σημαντικό τμήμα του ελληνικού «επιχειρείν» συμβάλλει συστηματικά με δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου καθώς και στην τόνωση της εθνικής ομοψυχίας στην παρούσα χρονική περίοδο.

Nα σημειωθεί, ότι σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.

To άρθρο Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα