Η Γιουβέντους την… πάτησε χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Ιντζάγκι τη “σταμάτησε” (video)

21:19 28/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης, κίνηση που φάνηκε λανθασμένη εκ του αποτελέσματος. Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να ξεπεράσει εκτός έδρας το «εμπόδιο» της Μπενεβέντο του Πίπο Ιντζάγκι (1-1).

Αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να είναι το… φόβητρο των περασμένων ετών στη Serie A. Την 5η της ισοπαλία μετά από 9 αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα έφερε η Γιουβέντους, που έμεινε στο 1-1 με την Μπενεβέντο.

Ο Πίπο Ιντζάγκι τέθηκε αντιμέτωπος

με την παλιά του ομάδα, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο παλιός του συμπαίκτης, Άντρεα Πίρλο, και κατάφερε να της κόψει βαθμούς, σε ματς που η «βέκια σινιόρα» αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας προηγήθηκε με τον Αλβάρο Μοράτα στο 21′, αλλά οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Λετίσια στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους. Οι προσπάθειες της Γιουβέντους στο δεύτερο μέρος δεν… έπιασαν τόπο, με τον Ισπανό επιθετικό της να αποβάλλεται μάλιστα στο 90+6’.

To άρθρο Η Γιουβέντους την… πάτησε χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Ιντζάγκι τη “σταμάτησε” (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα