Η Έλενα Ασημακοπούλου δέχτηκε «επίθεση» από επίμονο θαυμαστή: «Του λέω ΟΧΙ εγώ δεν θέλω…»

17:03 28/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Το απίστευτο περιστατικό που βίωσε το βράδυ της Παρασκευής κατήγγειλε μέσα από τα social media η Έλενα Ασημακοπούλου. Σε ανάρτησή της στο Ιnstagram, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας περιέγραψε τον τρόμο που έζησε με έναν επίμονο θαυμαστή ο οποίος έφτασε μέχρι την πόρτα του μαγαζιού της με την ίδια να αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.

Όπως μάλιστα αναφέρει, σύμφωνα με τα όσα έμαθε αργότερα, ο επίμονος θαυμαστής ήταν και το πρωί έξω από το μαγαζί. 

Τι ανέφερε η ηθοποιός
Έλενα Ασημακοπούλου:

«Δευτέρα μεσημέρι χτυπάει το σταθερό του μαγαζιού και μου ζητάει κάποιος που δεν γνωρίζω να βρεθούμε… Αρνούμαι και κλείνω το τηλέφωνο.. Σήμερα λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος μου χτυπάει το κουδούνι πάλι στο μαγαζί ενώ είμαστε κλειστά λόγω διακοπών και μου λέει ότι ήρθα να σε γνωρίσω.

Του λέω ΟΧΙ εγώ δεν θέλω… Τρόμαξα πολύ και έκλεισα την πόρτα γρήγορα καθώς ήμουν μόνη και ετοίμαζα παραγγελίες του Eshop. Φεύγει και ξαναγυρίζει με την πρόφαση ότι θέλει να ψωνίσει (ενώ είμαστε κλειστά) και επιμένει να του ανοίξω για να μου μιλήσει.

Τον διώχνω και του λέω ότι αν συνεχίσει θα φωνάξω την αστυνομία. Φωνάζω την αστυνομία, αναφέρω το περιστατικό αλλά δεν τον πρόλαβαν. Αργότερα μαθαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από το πρωί εκεί και με περίμενε.

Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτε τη βοήθεια της αστυνομίας και όταν λέμε όχι είναι … ΌΧΙ».

Δείτε την ανάρτησή της:

To άρθρο Η Έλενα Ασημακοπούλου δέχτηκε «επίθεση» από επίμονο θαυμαστή: «Του λέω ΟΧΙ εγώ δεν θέλω…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα