Η Αντζελίνα Τζολί είναι η «ανώνυμη» που κατέθεσε μήνυση στο FBI γιατί δεν συνέλαβαν τον Μπραντ Πιτ

09:31 18/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύφθηκε ως η «Jane Doe» που έκανε ανώνυμη καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ, κατηγορώντας τον για επίθεση εναντίον της μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο το 2016, αλλά και εναντίον του FBI για το γεγονός ότι δεν συνέλαβαν τον ηθοποιό.

Η Αντζελίνα Τζολί

κατηγορούσε το FBI ότι δεν συνέλαβε τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, παρά την καταγγελία εναντίον του ότι προσπάθησε να βλάψει την ίδια και ένα από τα παιδιά της, μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο πριν από 6 χρόνια. Για αυτό και ζήτησε να λάβει τα ιδιωτικά έγγραφα της έρευνας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Variety που επικαλείται δημοσίευμα του Puck, η Τζολί είχε συναντηθεί με έναν πράκτορα του FBI ώστε να καταγγείλει την επίθεση του Πιτ. Ο ηθοποιός φέρεται να πήγε την πρώην σύζυγό του στο πίσω μέρος του ιδιωτικού τους αεροπλάνου και την άρπαξε από τους ώμους, φωνάζοντας: «Γ@@@ς αυτήν την οικογένεια!».

Μάλιστα, η – επίσης – ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Μπραντ Πιτ της επιτέθηκε ξανά κατά τη διάρκεια της ίδιας πτήσης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο και είπε, επίσης, ότι την έλουσε με μπύρα. Το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Angelina Jolie learned from a FOIA request that the FBI had drafted a statement of probable cause against Brad Pitt. After a meeting with the AUSA, it was agreed there would be no arrest. Jolie is now seeking more info from the DOJ https://t.co/1lGpWiSfyc

— Eriq Gardner (@eriqgardner) August 15, 2022

Στη συνέχεια, ο πράκτορας του FBI συνάντησε έναν βοηθό εισαγγελέα των ΗΠΑ και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα ασκούσαν ποινικές διώξεις, με αποτέλεσμα η Τζολί να καταθέσει ανώνυμα μήνυση κατά του FBI προκειμένου να λάβει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Πιτ.

Το γεγονός ότι η Τζολί έλαβε μπόρεσε να καταθέσει ανώνυμα υπόθεση κατά του FBI ήταν μια «ενδιαφέρουσα απόφαση» που τράβηξε την προσοχή στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με το Politico.

Angelina Jolie alleged that ex-husband Brad Pitt grabbed her shoulders and shouted things like, “You’re f—ing up this family.” She also said she sustained injuries from a physical altercation, and that that Pitt poured beer on her. https://t.co/vP49BZcRx7

— Variety (@Variety) August 17, 2022

Υπενθυμίζεται ότι το 2016 ο Μπράντ Πιτ βρισκόταν υπό έρευνα από το FBI όσο και από το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, επειδή ήρθε σε διαπληκτισμό και με τον γιο του ζευγαριού, Μάντοξ, όταν εκείνος παρενέβη στον τσακωμό των γονιών του, κατά τη διάρκεια της ίδιας – όπως φαίνεται – πτήσης.

Όμως, πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ μίλησαν στη DailyMail και υποστήριξαν ότι ο μοναδικός λόγος της κίνησης της Αντζελίνα Τζολί ήταν για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στις κατηγορίες εναντίον του και να αμαυρώσει την εικόνα του, αφού, όπως λένε, η ίδια δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για όσα ισχυρίζεται.

Φαίνεται πως οι διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι παραμένουν αγεφύρωτες, παρά τον «φλογερό» έρωτά τους το 2005, τον γάμο και την οικογένειά τους. Μάλιστα, από το 2016 μέχρι σήμερα συνεχίζονται οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ τους τόσο για την επιμέλεια των παιδιών όσο και για ένα κτήμα.

To άρθρο Η Αντζελίνα Τζολί είναι η «ανώνυμη» που κατέθεσε μήνυση στο FBI γιατί δεν συνέλαβαν τον Μπραντ Πιτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα