Η Άννα Κορακάκη αποκαλύπτει για τον εμμονικό «θαυμαστή» που καταδικάστηκε: «Προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου»

16:51 20/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Τι είπε η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη στο «Tlive» και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την… περιπέτεια που είχε με έναν «θαυμαστή» της, ο οποίος την παρακολουθούσε επί σχεδόν πέντε χρόνια σε διάφορες εκφάνσεις της κοινωνικής και αθλητικής της ζωής.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας καταδίκασε 34χρονο Γεωργιανής καταγωγής ο οποίος παρακολουθούσε την Άννα Κορακάκη επί πέντε χρόνια, ενώ είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο

συντρόφου της.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο εμμονικός “θαυμαστής” της Άννας Κορακάκη οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Μιλώντας στην εκπομπή “T Life” η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρθηκε στις… προσεγγίσεις του συγκεκριμένου άνδρα και στην επιμονή του, που έκανε την περίπτωση του να γίνεται διαφορετική από τους υπόλοιπους θαυμαστές της.

Μάλιστα, ανέφερε πως παρά τις εκκλήσεις της δικές της, του πατέρα – προπονητή της, αλλά και του τοπικού αστυνομικού τμήματος, να σταματήσει να την ενοχλεί και να στέλνει λουλούδια, εκείνος δεν έκανε.. πίσω.

“Το χειρότερο ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας παρακολουθούσε την κάθε μου κίνηση” ανέφερε η Άννα Κορακάκη, φέρνοντας στη συνέχεια παραδείγματα. “Τυχαία, μια ημέρα περίπου στο 2018 επέστρεφα στο σπίτι μου από προπόνηση και τον είδα να με ακολουθεί μέχρι το σπίτι μου. Άλλαζα δρόμο. Αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές. Είτε πεζός με ακολουθούσε είτε με αυτοκίνητο… Έβγαινα με φίλους μου για ποτό ή φαγητό και ήταν πάντα εκεί… Έστελνε λουλούδια με κάθε αφορμή, πριν και μετά από κάθε επιτυχία, σε γενέθλια, του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και αναίτια.

Μετά τις παρακολουθήσεις, ένα πολύ τραυματικό γεγονός ήταν όταν επιχείρησε -μαζί με έναν φίλο του- να μπουν στο διαμέρισμα μου. Αυτό συνέβη τα Χριστούγεννα του 2020. Ήμουν μόνη μου στο διαμέρισμα και ο φίλος του χτυπούσε επιμόνως την πόρτα για να ανοίξω. Ο ίδιος ήταν κρυμμένος στο κτήριο, στην πολυκατοικία που ζούσα τότε.

Γι αυτό το περιστατικό είχε προσαχθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, του είχαν γίνει και πάλι συστάσεις (έχει καταγραφεί το περιστατικό) είχε δώσει υπόσχεση ότι δεν πρόκειται να με ξαναενοχλήσει, παρόλα αυτά συνέχισε, μέχρι που -5 ημέρες πριν ανέβω στο αεροπλάνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έκαψε το αυτοκίνητο του συντρόφου μου”.

Επίσης, η Άννα Κορακάκη τόνισε πως είχε γίνει ιδιαίτερα φοβική και δυσλειτουργική από τη… δράση του 34χρονου και ανέφερε πως ήταν ανήσυχη κάθε φορά που άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της ή του διαμερίσματος της, ειδικά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, έχοντας μάλιστα καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία (ανέφερε ότι ασκούσε σωματική βία στην πρώην σύζυγό του).

To άρθρο Η Άννα Κορακάκη αποκαλύπτει για τον εμμονικό «θαυμαστή» που καταδικάστηκε: «Προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα