Γουλβς – Ολυμπιακός 1-0 LIVE: Γκολ ο Καμαρά στο VAR ο διαιτητής!

22:31 6/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουλβς στην Αγγλία, σε αγώνα ρεβάνς για το Europa League και θέλει να ανατρέψει το 1-1 του πρώτου αγώνα στο “Καραϊσκάκης” για να πανηγυρίσει μία ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες καλούνται να κάνουν ένα ακόμη διπλό στην Αγγλία για να βρεθούν στο πρωτόγνωρο Final 8 του Europa League,

αφού πανηγύρισαν ήδη μία σπουδαία πρόκριση στο Νησί, με τη νίκη μέσα στην έδρα της Άρσεναλ με σκορ 2-1.

Παρακολουθήστε LIVE το Γουλβς – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

 

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την επιστροφή στους τίτλους στην Ελλάδα, καθώς κατέκτησε μετά από 2 χρόνια το πρωτάθλημα, αλλά η τρομερή του φόρμα διεκόπη από τον κορονοϊό και οδήγησε και στην απώλεια του αήττητου στα play off.

Αυτός “σφυρίζει” την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει εστιάσει από νωρίς στο παιχνίδι με τη Γουλβς στο Europa League, όπου και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Final 8, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Ολυμπιακός: Ο φονιάς της Άρσεναλ, Μαρτίνς, απειλεί τη Γουλβς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει πάντως και μία σημαντική απώλεια, αφού ο Σα τραυματίστηκε στην προπόνηση και κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

To άρθρο Γουλβς – Ολυμπιακός 1-0 LIVE: Γκολ ο Καμαρά στο VAR ο διαιτητής! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα