GNTM 6: Έρχεται ο νέος κύκλος με Γαβαλά, Μπράτη, Γαβριηλίδη και Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή
Το πιο αγαπημένο fashion project επιστρέφει στο STAR και δεν μιλάμε απλώς για μια νέα σεζόν, μιλάμε για μια νέα εποχή. Ό,τι ήξερες για το GNTM ξαναγράφεται. Γιατί έρχεται εντελώς ανανεωμένο, πιο σύγχρονο από ποτέ, γεμάτο glamour, ομορφιά και νέα πρόσωπα, που φέρνουν φρέσκια ενέργεια και καινούρια ματιά.
Φέτος, το GNTM μετατρέπεται σε έναν ζωντανό, εξελισσόμενο χώρο μόδας. Το σκηνικό ανανεώνεται πλήρως κι έρχεται στο STAR, φιλοξενώντας δοκιμασίες και δράσεις με διαφορετική αισθητική αλλά και θεματικές. Το concept γίνεται πιο απαιτητικό, η εικόνα πιο μοντέρνα και η εμπειρία των παικτών πιο ουσιαστική.
Η νέα κριτική επιτροπήΣε πλήρη ανατροπή όσων ξέραμε μέχρι σήμερα, το GNTM της νέας εποχής φέρνει μια τριμελή επιτροπή, που εκπροσωπεί διαφορετικές γενιές, οπτικές και εμπειρία στον χώρο της μόδας. Η βαθιά γνώση, η αισθητική και η ενέργεια των τριών κριτών δημιουργούν τη βάση για έναν απολαυστικό, δυναμικό και ουσιαστικό διάλογο. Καθένας διατηρεί την ξεχωριστή, δυνατή του προσωπικότητα – αλλά όλοι μιλούν την ίδια γλώσσα: τη γλώσσα της μόδας.
Λάκης Γαβαλάς – Fashion Expert
Icon και θρύλος της ελληνικής μόδας. Ο Λάκης Γαβαλάς έχει αφήσει το στίγμα του ως σχεδιαστής, επιχειρηματίας και fashion visionary. Ξεχωρίζει για το χιούμορ, την ανεξάντλητη ενέργεια και την αυθεντική του άποψη για το στιλ. Έρχεται στο GNTM με τον ρόλο που του ταιριάζει απόλυτα: ως ο ειδικός που λέει πάντα τη γνώμη του χωρίς φίλτρα και στηρίζει με πάθος κάθε δημιουργική πρόταση.
Άγγελος Μπράτης – Σχεδιαστής Μόδας
Ο γνωστός και αγαπημένος σχεδιαστής μόδας, επιστρέφει στο GNTM με τη γνωστή υψηλή του αισθητική, το γλυκό του χιούμορ και την αγάπη του για το καλοραμμένο ρούχο. Mε διαδρομή που ξεκινά από το Παρίσι και φτάνει στις μεγαλύτερες ελληνικές και διεθνείς πασαρέλες, ο Άγγελος επιστρέφει για να βοηθήσει μέσα από την εμπειρία του τους διαγωνιζόμενους να ανακαλύψουν και να εξελίξουν τη μοναδική τους ταυτότητα.
Έντι Γαβριηλίδης – Fashion Consultant
Ο Έντι, μόλις 27 ετών, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, όπου έχει ιδρύσει δική του εταιρεία, που συνεργάζεται με διεθνείς οίκους και designers στον σχεδιασμό και την παραγωγή ενδυμάτων. Έχει συνεργαστεί με οίκους όπως ο Alexander McQueen και Tom Ford, αλλά και με προσωπικότητες όπως οι Lady Gaga, Lindsay Lohan, Amber Le Bon, Τόνια Σωτηροπούλου και Αθηνά Οικονομάκου. Ο Έντι εκπροσωπεί τη νέα γενιά της διεθνούς μόδας και έρχεται να προσθέσει το σύγχρονο, global perspective στην επιτροπή του νέου GNTM.
Creative Director η Ζενεβιέβ Μαζαρί
Από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του GNTM, η Ζεν αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο της Creative Director για να ξαναγράψει την ιστορία από την αρχή με τα ανατρεπτικά της concept. Με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, το ακαταμάχητο ταπεραμέντο και την ασταμάτητη ενέργειά της, φέρνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες το μεγάλο πάθος της για τη μόδα, επιμελούμενη καλλιτεχνικά κάθε challenge και φωτογράφιση με μια εντελώς φρέσκια δυναμική και οπτική.
Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε «ρόλο-κλειδί»
Η Ηλιάνα επιστρέφει στο GNTM με έναν πολυδιάστατο-πρωταγωνιστικό ρόλο. Γίνεται η ψυχή του διαγωνισμού, το πρόσωπο που στηρίζει, καθοδηγεί και συμβουλεύει τα μοντέλα, κουβαλώντας την πραγματική εμπειρία του modeling και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας που έχει «περάσει από τη θέση τους». Παράλληλα αναλαμβάνει ρόλο-κλειδί και στη λήψη των τελικών αποφάσεων, που θα είναι κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του διαγωνισμού.
To άρθρο GNTM 6: Έρχεται ο νέος κύκλος με Γαβαλά, Μπράτη, Γαβριηλίδη και Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Αστυνομικός της Βουλής: Βγήκαν τα αποτελέσματα DNA του νεογέννητου βρέφους του ζευγαριού - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου
- Η Ουκρανία χτύπησε γέφυρα στην Κριμαία με υποβρύχια εκρηκτικά – Δείτε βίντεο
- Τουρίστρια έγινε φίλη με άστεγο και τη λήστεψαν – Την άφησαν να πεθάνει κάτω από γέφυρα
- Θρίλερ με τη συνάντηση των ιδιοκτητών Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού
- Υποβρύχιο χτύπημα των Ουκρανών στη γέφυρα της Κριμαίας με 1.100 κιλά εκρηκτικών- Για σκληρά αντίποινα προειδοποιεί η Μόσχα
- Γιαννακόπουλος: «Η σύλληψη ματαιώθηκε για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση» είπε Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών
- Νεκρή 17χρονη influencer στο Πακιστάν – Τη δολοφόνησε 22χρονος που είχε απορρίψει
- Ολυμπιακός: «Να συνεχιστούν οι τελικοί, δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο»
- Ένθετο Υγεία: Καρκίνος ωοθηκών – Η «σιωπηλή» νόσος και η πρόοδος στη θεραπεία
- Νιγηρία: Πάνω από 200 οι νεκροί από τις σαρωτικές πλημμύρες – Εκατοντάδες άνθρωποι αγνοούνται
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsIt
- Χάρης Βαρθακούρης: Ακύρωσε εμφάνιση για λόγους υγείας – «Δεν αντέχω να κάνω τέταρτη ένεση κορτιζόνης»
- KAE Ολυμπιακός: «Ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον υβριστή και παραβάτη Γιαννακόπουλο – Δεν συντρέχει λόγος διακοπής»
- Τέλος από την Ίντερ ο Σιμόνε Ιντζάγκι – Οδεύει προς Αλ Αχλί με μυθικό συμβόλαιο
- Η Ουκρανία πλήγωσε το «καμάρι» του Πούτιν και στέλνει «μήνυμα στη Ρωσία με την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας
- Έβγαλαν 8 εκατομμύρια ευρώ από τηλεφωνικές απάτες και τώρα τους ψάχνουν στην Ελλάδα και σε όλη της Ευρώπη – 2 συλλήψεις στη Κομοτηνή
- Συνάντηση Big-5 με UEFA: Οι ιδιοκτήτες που συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης και ο Θεόδωρος Καρυπίδης
- Ξέχασε ότι είχε κρύψει χρυσές λίρες σε ηλεκτρική σκούπα και την πήγε για επισκευή – Η αξία τους ήταν πάνω από 5.500 ευρώ
- Formula 1: Με νέο οδηγό η Aston Martin στο Grand Prix του Καναδά
- «Black out the sequel», η νέα παράσταση του Δημήτρη Γιώτη
- Καλαμαριά: Άνδρας κλωτσάει γατάκι και μετά το πατάει με το αυτοκίνητό του – Συνελήφθη από αστυνομικούς
- Τελευταία Νέα NewsIt
- KAE Ολυμπιακός: «Ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον υβριστή και παραβάτη Γιαννακόπουλο – Δεν συντρέχει λόγος διακοπής»
- Ξέχασε ότι είχε κρύψει χρυσές λίρες σε ηλεκτρική σκούπα και την πήγε για επισκευή – Η αξία τους ήταν πάνω από 5.500 ευρώ
- «Black out the sequel», η νέα παράσταση του Δημήτρη Γιώτη
- Formula 1: Με νέο οδηγό η Aston Martin στο Grand Prix του Καναδά
- Μεξικό: Δύο παιδιά ανάμεσα στους 11 νεκρούς μετά από ανατροπή λεωφορείου – 17 τραυματίες
- Χάρης Βαρθακούρης: Ακύρωσε εμφάνιση για λόγους υγείας – «Δεν αντέχω να κάνω τέταρτη ένεση κορτιζόνης»
- Η Ουκρανία πλήγωσε το «καμάρι» του Πούτιν – «Μήνυμα ισχύος» στη Ρωσία με την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας
- Η Ουκρανία πλήγωσε το «καμάρι» του Πούτιν και στέλνει «μήνυμα ισχύος» στη Ρωσία με την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- 19χρονος Έλληνας Μπαλί: Παρ’ ολίγον τραγωδία σε πολυτελές ξενοδοχείο
- Ερωτήσεις και απαντήσεις για τον προσωπικό αριθμό
- Ολυμπιακός: «Να συνεχιστούν οι τελικοί, δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο»
- Καιρός: Καλοκαιρινό το σκηνικό την Τετάρτη με τη θερμοκρασία να φτάνει κατά τόπους τους 34 βαθμούς Κελσίου
- Ολυμπιακός: Θέλουμε συνέχιση του πρωταθλήματος - Δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τον παραβάτη Γιαννακόπουλο
- Ολυμπιακός: «Επιθυμούμε τη συνέχιση των τελικών, αρνούμαστε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»
- Ένθετο Υγεία: Καρκίνος ωοθηκών – Η «σιωπηλή» νόσος και η πρόοδος στη θεραπεία
- ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναζήτηση 30 υπογραφών για Προανακριτική και για Μητσοτάκη
- Αναμενόμενη αυτή την εποχή η παρουσία της αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές