Γιουβέντους – Λυών : Η πορεία τους μέχρι τους «16» του Champions League (vids)

14:13 6/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Λυών ταξιδεύει στο Τορίνο για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Γιουβέντους έχοντας ως προίκα το 1-0 του πρώτου γύρου που… δεν δείχνει να είναι αρκετό. Θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από μία καλή άμυνα για να πάρουν την ιστορική πρόκριση τα «λιοντάρια».

Ρονάλντο και Ντιμπάλα βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και έχουν μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξουν για το τι πραγματικά είναι… φτιαγμένοι.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου

Η Λυών υποδέχθηκε τη Γιουβέντους στα τέλη του Φλεβάρη στο «Olympique Lyon Stadium».

Ο Τουσάρ με το γκολ

που σημείωσε, καθώς και οι συνεχείς αλλά άκαρπες προσπάθειες της «γηραιάς κυρίας» για απάντηση, έδωσαν τη μεγάλη νίκη στην Λυών.

Ο δρόμος για τα νοκ-άουτ

Το ταξίδι της Λυών στους ομίλους ήταν περιπετειώδες, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά και στιγμές από τα παλιά ένδοξα ευρωπαϊκά χρόνια.

Μία από αυτές ήταν το τρομερό και κρίσιμο τάκλιν του Φερνάντο Μαρσάλ, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λειψία, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να σώζει με καθοριστική παρέμβαση τη Λυών στα τελευταία λεπτά!

Για την ιστορία, το συγκλονιστικό παιχνίδι με τη Λειψία, έληξε 2-2 και η Λυών κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση και την πρόκριση για τα νοκ-άουτ!

Η Γιουβέντους μπήκε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο με Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν και Λοκομοτίβ Μόσχας, ανταποκρίθηκε πολύ καλά και κέρδισε την πρωτιά.

Το εντυπωσιακό 2-2 με την Ατλέτικο στην πρεμιέρα προϊδέασε τους πάντες για το τι μπορούν να προσφέρουν στη διοργάνωση αμφότερες οι ομάδες.

Ο Πάολο Ντιμπάλα, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος και παράλληλα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη «γηραιά κυρία».

Παρακάτω, θα απολαύσετε μερικά από τα φανταστικά γκολ που σημείωσε στη διοργάνωση και έφεραν τους πρωταθλητές Ιταλίας στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

To άρθρο Γιουβέντους – Λυών : Η πορεία τους μέχρι τους «16» του Champions League (vids) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα