Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμες οι επόμενες δύο ημέρες στη ΜΕΘ για την υγεία του

12:39 7/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα έδωσε ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κ.ΕΛ.ΑΝ., του οποίου ηγείται ο δημοσιογράφος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορονοϊό.

Ο κ. Κουρτζίδης, είπε πως οι επόμενες δύο ημέρες είναι κρίσιμες για την έκβαση της υγείας του Γιώργου Τράγκα,

λέγοντας ότι «επειδή ο Γιώργος Τράγκας έχει το ζάχαρο (σ.σ. είναι διαβητικός) και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ του «Σωτηρία». Δεν είναι διασωληνωμένος, του παρέχεται όμως οξυγόνο. Σήμερα είναι η 9η ημέρα που νοσεί από κορονοϊό. Σήμερα και αύριο είναι κρίσιμες ημέρες, διότι όλοι οι ασθενείς αυτές τις ημέρες, την 9η και την 10η ημέρα, δείχνουν αν “καθαρίζουν” ή συνεχίζουν να έχουν προβλήματα».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος Τύπου θέλησε να σημειώσει ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν είναι αντιεμβολιαστής αλλά «έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Σε ό,τι αφορά την επικοινωνία που έχει ο δημοσιογράφος από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ο κ. Κουρτζίδης «άδειασε» το μέλος του κόμματος, Γιώργο Μουκίδη, ο οποίος ισχυρίστηκε χθες πως μίλησε μαζί με τον Γιώργο Τράγκα και ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Προφανώς κάποιο λάθος έκανε ο κ. Μουκίδης. Χθες ήταν να γίνει με εμένα μια σύνδεση στην εκπομπή και δεν έγινε λόγω skype. Τον άκουγα σε όσα είπε. Ανέφερε και ο ίδιος ότι έκλεισαν σύντομα το τηλέφωνο. Το πιθανότερο είναι να μίλησε με κάποιον συνεργάτη του και όχι με τον Γιώργο Τράγκα», υποστήριξε ο κ Κουρτζίδης, συμπληρώνοντας πως «από την στιγμή που είναι στην ΜΕΘ, δεν έχει κινητό μαζί του. Επικοινωνεί η σύζυγος του, η Μαρία Καρρά, με τους γιατρούς και ενημερωνόμαστε όλοι για την κατάσταση του».

Για την παρουσία του Γρηγόρη Πετράκου στις τάξεις του κόμματος και το σχόλιο ότι «κάνει κακό στο κόμμα με τις δηλώσεις του για τα εμβόλια», ο Πάρις Κουρτζίδης δήλωσε ότι «δεν ξέρω τι έχει πει προηγουμένως, δεν τον παρακολουθούσα, αλλά από την στιγμή που ήρθε στο Κίνημα, ο Γρηγόρης Πετράκος ακολουθεί την γραμμή του κόμματος».

To άρθρο Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμες οι επόμενες δύο ημέρες στη ΜΕΘ για την υγεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα