Φωτιά στην Ανάβυσσο: Η γυναίκα που συγκλόνισε με τη γενναιότητα της μιλά στο “Live News” (video)

17:35 10/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Κατερίνα Ιωαννίδου, εποχική υπάλληλος στην πυρασφάλεια στον δήμο Σαρωνικού, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για τη μάχη που έδωσαν η ίδια και όλο το πλήρωμα με την μεγάλη φωτιά στην Ανάβυσσο.

Οι φωτογραφίες από τη συμβολή της στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, το πρωί της Τετάρτης (09.09.2020), κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Click4more: Συγκλόνισε η γενναία Πειραιώτισσα που έδωσε μάχη με τις φλόγες στην Ανάβυσσο (pics)

“Από οκτώ ετών είμαι στο κομμάτι του εθελοντισμού, χάρη στις

αρχές που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Τώρα έχω την τιμή να εργάζομαι εποχική στην πολιτική προστασία δήμου Σαρωνικού, είμαι περήφανη, είμαι πολύ τυχερή”, δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: “Ανατριχιάζω ήδη… μόλις είχαμε απεγκλωβιστεί από μία εστία πυρκαγιάς που μας είχε περικυκλώσει. Βλέποντας τις φλόγες να έρχονται κατά πάνω μας, νιώθαμε σαν να αποχαιρετάμε τον κόσμο. Δεν σταματήσαμε όμως, χάρη στη σωστή καθοδήγηση του κ. Αντώνη Γκίνη και του κ. Γαλάνη του αντιδημάρχου, κατάφεραμε και βγήκαμε ζωντανοί. Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις σπίτια, τη φύση μας, να καίγονται ήταν πολύ λυπηρό”.

Ακούστε όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο

To άρθρο Φωτιά στην Ανάβυσσο: Η γυναίκα που συγκλόνισε με τη γενναιότητα της μιλά στο “Live News” (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα