Φιλανθρωπικό γεύμα του Lifeline Hellas για την ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν»

14:44 25/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 7η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, το Σάββατο 20 Μαΐου υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Anassa City Events.

Σκοπός

της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, το Golden Catering, το Anassa City Events και όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, την Κυρία Ελένη Μπούση καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων KVK και τον κύριο Βασίλειο Κασιωτάκη, την Ame Nomade και τo εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Enigma.

H Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου και η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews απένειμαν το βραβείο του σωματείου στην Δρ. Αντωνία Τριχοπούλου, Ακαδημαϊκό, ομότιμη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόσεδρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Yale, HΠΑ.

Επίσης, τιμήθηκαν με το βραβείο του Lifeline η κυρία Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, η Δρ. Θεοδώρα Ψαλτοπούλου – Δημοπούλου, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ και η κυρία Ρένα Βασιλάκη, Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως, για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΗ (ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ), ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΡ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ (ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ).

Εκ μέρους του «Αττικού» Νοσοκομείου, η κυρία Δέσποινα Μπριάνα ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά στο νοσοκομείο.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews, εγγονού της Πριγκίπισσας και συνεχίστηκε με την κυρία Πέννυ Μπαλτατζή και την ορχήστρα της.

DAVID ANDREWS, ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ, ΑΝΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS, ΔΡ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ.

Οι παρευρισκόμενοι επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Ame Nomade, Aveda, Έληγος – Enigma και Friesland Campina. Τα βραβεία του Lifeline Hellas φιλοτέχνησε η εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη.

ΛΟΡΕΝΖΟ ΚΑΙ ΚΕΛΛΥ ΚΑΜΠΑΝΗ, DAVID ANDREWS, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ.

Το Lifeline Hellas προσέφερε στους παρευρισκόμενους του Mother’s Day Lunch μία επίσκεψη στην Εθνική Γλυπτοθήκη πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Στην Εθνική Γλυπτοθήκη στεγάζεται η μοναδική έκθεση γλυπτικής στην Ελλάδα η οποία αποτελεί μία συνοπτική ιστορία της σύγχρονης ελληνικής γλυπτικής.

ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΟΛΟΔΑΝΩΦ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη με τον σύζυγο της Γιώργο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Επίτιμου Πρόεδρου του οργανισμού Έμη Τρίκαρδου, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η κα Αλεξία Σαβράμη, ο κος Παναγής Τρίκαρδος, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Έρση Τσακίρογλου.

ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ, ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αναστάσιος Τσαραμανίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης με την σύζυγο του Λουκία, η Βουλευτής πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμος και Πρέσβης του Lifeline κα Μαρία Πολύζου, ο Βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, η Αντιδήμαρχος Αθηναίων κα Κατερίνα Γκαγκάκη, ο κος Βασίλης Σαβράμης, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο κος Γιάννης και η κα Χρύσα Νεραντζή, ο κος Δημήτρης Εφραίμογλου με την κόρη του, ο κος Ευθύμης Ναυρίδης, η κα Μαρία Λεμονιά, ο κος Κλοντ και η κα Ευγενία Χαλλάκ, η κα Μαρίνα και η κα Νίκη Γιαβρόγλου, η κα Λίτσα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγος της Γιώργος Ρουμελιώτης, ο κος Εδουάρδος Καρρέρ, η κα Κατερίνα Συνολάκη, η κα Ρένα Φλεβαράκη, η κα Ιωάννα Δράγνη, η κα Αγγελική Αγγελίδη, η κα Μαρίλια Βαζαίου,η κα Μαρία Κριστόφ, η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου, η κα Στέλλα Παπαδάκη, ο κος και η κα Ιωάννη Μαρμαρίδη, η κα Σάντυ Παπαναστασίου, ο κος Αλέξανδρος και η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, ο κος Μάνος και η Δρ. Βελάνη, η κα Φωτεινή Ανδρουλάκη, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Ελευθερία Γεωργάκαινα, η κα Λίτσα Πατέρα, η κα Μαρία Χαραλαμποπούλου, η κα κα Όλγα Καραβερβέρη, η κα Φωτεινή Ανδρουλάκη και πολλοί άλλοι.

To άρθρο Φιλανθρωπικό γεύμα του Lifeline Hellas για την ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Φιλανθρωπικό, Lifeline Hellas, Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν,filanthropiko, Lifeline Hellas, panepistimiakou genikou nosokomeiou attikon