Εξώδικο του ΣΚΑΪ για το Survivor

07:30 25/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Ανατροπή αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση του ΣΚΑΪ για το Survivor, δρομολογώντας εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο στο newsit.gr, λόγω της έντονης ανταγωνιστικής σεζόν, έχει ξεσπάσει «πόλεμος» στο παρασκήνιο για το πώς χειρίζονται κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ορισμένα προγράμματα των ανταγωνιστών τους, προδίδοντας… με spoiler… πολλά από όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Στην

τακτική αυτή αντιδρά ο ΣΚΑΪ που χθες, αργά το απόγευμα, απέστειλε «εξώδικη δήλωση» στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς διαμαρτυρόμενος που από ορισμένες εκπομπές τους, κυρίως πρωινής και μεσημεριανής ζώνης, αποκαλύπτονται πληροφορίες για το περιεχόμενο επεισοδίων που δεν έχουν προβληθεί. Συγκεκριμένα, αναφέροντας τις εξελίξεις στο Survivor αποκαλύπτουν τη νικητήρια ομάδα και το σκορ αλλά και το διαγωνιζόμενο που θα αποχωρήσει.

Click4more Διακαναλικός πόλεμος για τα spoiler

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει ότι αυτή η τακτική, των spoilers, βλάπτει το Survivor που έχουν την αποκλειστική διάθεσή του και για αυτό καλούν τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς να σταματήσουν οποιαδήποτε αναφορά που θα «προδίδει» τις εξελίξεις.

Αναφέροντας μάλιστα την υψηλή οικονομική επένδυση του ΣΚΑΪ στο ριάλιτι επιβίωσης ο σταθμός του Φαλήρου αναφέρει πως αν κάποιο κανάλι δεν σεβαστεί την επιθυμία του, τότε, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα τους απαγορεύσει την ολοκληρωτική προβολή υλικού του ριάλιτι, απαιτώντας παράλληλα αποζημίωση για οποιαδήποτε οικονομική βλάβη προκαλέσει η τακτική τους.

Έτσι λοιπόν όποιοι από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς συνεχίσει τα spoiler για το Survivor «προδίδοντας» τις εξελίξεις θα σταματήσει να προβάλλει υλικό από το ριάλιτι, ενώ ενδεχομένως να κληθεί και να πληρώσει.

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες και αν οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίσουν από εκπομπές τους να δίνουν spoiler για το Survivor αλλά και αν κάποιοι αποφασίσουν να σταματήσουν οποιαδήποτε αναφορά στο ριάλιτι…!

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι την ίδια τακτική, της απαγόρευσης spoiler, στα ανταγωνιστικά κανάλια έχουν ακολουθήσει παλαιότερα… κι όχι μόνο στο μακρινό παρελθόν… κι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί… με κάποιους να κερδίζουν… και κάποιους άλλους να το μετανιώνουν…!

To άρθρο Εξώδικο του ΣΚΑΪ για το Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα