Ευγενία Δημητροπούλου: Πέρασα αρκετά δοκιμαστικά για να πάρω το ρόλο

10:35 22/10/2020 - Πηγή: NewsIt

“Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή μου είναι εμπόδιο στην καριέρα μου”, δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι είπε για την οικογένεια, τη δουλειά και το ρόλο της στη σειρά “Ήλιος”.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” βρέθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου,

πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Ήλιος», και μίλησε για όλα. Την προσωπική της ζωή, την οικογένεια και την καριέρα της. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, αν το επάγγελμα της έχει αποτελέσει ποτέ εμπόδιο στην προσωπική της ζωή, ενώ εξήγησε πόσο σημαντική θεωρεί τη συντροφικότητα, τη συμβίωση και τη δημιουργία οικογένειας.

“Δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο στην προσωπική ζωή η δουλειά. Δεν ξέρω αν θα έμενα εγώ εκτός 2-3 χρόνια. Είναι κάτι το οποίο σέβομαι, θαυμάζω τόσο πολύ, όταν κάποιος γίνεται γονιός και το θεωρώ κάτι τρομερά ιερό.

Αλήθεια σας θαυμάζω όλους εσάς που είστε γονείς και δεν ξέρω πώς θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να σου πω ότι θέλω να μείνω λίγο εκτός και να έχω πολύ προσωπικό χρόνο με το πλασματάκι αυτό, μπορεί να σου πω ότι πνίγομαι και ταυτόχρονα θέλω να έχω κάποια δραστηριότητα, για να είμαι εγώ καλά και να είναι και το παιδί καλά”, είπε στον Γρηγόρη Αρναούογλου η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η δημοφιλής ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τα social media: “Στο instagram είμαι πολύ ο εαυτός μου! Ούτε θα ανεβάσω συνεχώς… Μπορεί να μας βγάλουν μία ωραία φωτογραφία και να την ανεβάσω, είμαι πραγματικά ο εαυτός μου. Απαντάω σχεδόν σε όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν, προσπαθώ τουλάχιστον”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ευγενία Δημητροπούλου αναφέρθηκε και στο ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Ant1 “Ηλιος”, και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “Τα γυρίσματα είναι καθημερινά και πολύωρα. Οι ρυθμοί είναι καταιγιστικοί. Αφιερώνω πολύ χρόνο για να μάθω τα λόγια μου. Πέρασα αρκετά δοκιμαστικά για να πάρω τον ρόλο”.

To άρθρο Ευγενία Δημητροπούλου: Πέρασα αρκετά δοκιμαστικά για να πάρω το ρόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα