Έρικσεν: Συγκλονισμένος ο προπονητής του, οι δύο επιλογές που υπήρχαν για το Δανία – Φινλανδία

00:23 13/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαν, δήλωσε συγκλονισμένος μετά από όσα έζησε με την περιπέτεια του Κρίστιαν Έρικσεν.

Παράλληλα, μίλησε για την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας, τονίζοντας ότι υπήρχαν δύο επιλογές. Η πρώτη ήταν να γίνει ο αγώνας μετά από λίγες ώρες (σ.σ. όπως κι έγινε) κι η άλλη το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Κάσπερ Γιούλμαν αρχικά αναφέρθηκε για την αλλαγή του Σίμον Κιάερ: «Ο Σίμον επηρεάστηκε σημαντικά μιας και είναι καλός φίλος του Έρικσεν. Δεν μπορούσε να συνεχίζει να παίζει. Έκανε ένα σουτ αλλά είχε τελειώσει

ο αγώνας γι’ αυτόν. Μπορώ να φανταστώ την πίεση, σαν να έπαιζα εγώ» και πρόσθεσε:

«Στα αποδυτήρια όλοι ήμασταν συγκλονισμένοι, καθίσαμε και αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλο. Παίκτες μιλούσαν με τις οικογένειες του, το ίδιο έκανα κι εγώ. Είναι μία δύσκολη νύχτα για όλους μας. Οι σκέψεις μας είναι στον Κρίστιαν και την οικογένεια του. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

Για την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας δήλωσε: «Είχαμε δύο επιλογές, να παίξουμε τον αγώνα σήμερα ή αύριο το μεσημέρι. Όλοι συμφωνήσαμε να παίξουμε σήμερα. Δεν μπορείς να παίξεις έχοντας τόσα πολλά συναισθήματα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. ήταν απίστευτο το πως μπόρεσαν οι παίκτες να βγουν και να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο».

To άρθρο Έρικσεν: Συγκλονισμένος ο προπονητής του, οι δύο επιλογές που υπήρχαν για το Δανία – Φινλανδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρικσεν, Συγκλονισμένος, Δανία – Φινλανδία,eriksen, sygklonismenos, dania – finlandia