Ελλάδα – Κόσοβο LIVE: Ψάχνει νίκη για να παραμείνει στην κορυφή

21:33 14/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται το Κόσοβο, ψάχνοντας το «τρίποντο» που θα την κρατήσει στην πρώτη θέση του ομίλου της, στο Nations League.

Το Κόσοβο είναι το νέο «εμπόδιο» που καλείται να… ξεπεράσει η Εθνική Ελλάδας για να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου της, στο Nations League.

Η Γαλανόλευκη υποδέχεται τους Βαλκάνιους

στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της League C, απέναντι στους οποίους είχε επικρατήσει στην Πρίστινα (2-1).

Η Εθνική Ελλάδας προέρχεται από τη νίκη επί της Μολδαβίας με 2-0 στο ίδιο γήπεδο την περασμένη Κυριακή, ισοβαθμεί δε στην πρώτη θέση με τη Σλοβενία, που με τη σειρά της είχε επίσης περάσει νικηφόρα από την έδρα του Κοσόβου (1-0) πριν από μερικές ημέρες.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου της Εθνικής η Μολδαβία θα υποδεχθεί τη Σλοβενία, στο στάδιο «Ζίμπρου» (21:45).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ, εξαιρουμένων των τραυματιών Μασούρα και Μπακάκη που είχαν ήδη αποκλειστεί, διαθέτει όλους τους υπόλοιπους διεθνείς «ετοιμοπόλεμους» και κατά συνέπεια θα είναι σε θέση να παρατάξει την ισχυρότερη δυνατή σύνθεση.

Στις δυο αγωνιστικές που ακολουθούν, η Εθνική Ελλάδας πάει στην έδρα της Μολδαβίας (15.11.2020) και φιλοξενεί την Σλοβενία στο ΟΑΚΑ (18.11.2020).

To άρθρο Ελλάδα – Κόσοβο LIVE: Ψάχνει νίκη για να παραμείνει στην κορυφή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα