Έλενα Παπαρίζου: Η αντίδρασή της όταν είδε τον εαυτό της σε τατουάζ διαγωνιζόμενου στο The Voice

12:27 5/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Μιαν ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε στην Έλενα Παπαρίζου ένας διαγωνιζόμενος στο The Voice, και συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε χθες (04.12.2022) το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, τόσο την Έλενα Παπαρίζου και τους άλλους τρεις coaches και κριτές του The Voice, εξέπληξε ο 30χρονος από την Κύπρο

Μάριος Πετρίδης.

Τον τελευταίο χρόνο, ο ίδιος ζει στην Αθήνα και, μολονότι έχει σπουδάσει ιατρική και ειδικεύεται στην γενική ιατρική, ονειρεύεται να γίνει τραγουδιστής.

Έτσι, δήλωσε συμμετοχή στο talent show για να κυνηγήσει το όνειρό του και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι – τη μεγάλη αγάπη του.

Ο Μάριος επέλεξε να τραγουδήσει την επιτυχία «Ρούχο δανεικό» σε στίχους Ηούς Τριγώνη και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, σε στόχο να κάνει τους Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη να περιστρέψουν τις καρέκλες τους από ικανοποίηση.

Μόλις, δε, ολοκλήρωσε την ερμηνεία του, ο 30χρονος γιατρός εξέφρασε δημοσίως την τεράστια αδυναμία που έχει στην Έλενα Παπαρίζου.

«Θέλω να πω κάτι γιατί θα το ξεχάσω από το τρακ μου. Την επιλογή μου, αν γυρνούσατε και είχα την ευχέρεια να διαλέξω, την είχα άσο στο μανίκι μου ή μάλλον… τατουάζ στο μανίκι μου μιας και είμαι χρόνια φαν», είπε στους κριτές, και στη συνέχεια αποκάλυψε αριστερό μπράτσο του.

Τότε, η Έλενα Παπαρίζου είδε με έκπληξη πως ο Μάριος έχει σε αυτό το σημείο του χεριού του ένα τατουάζ που απεικονίζει την ίδια! Το γεγονός ενθουσίασε την Ελληνίδα ποπ σταρ, με την ίδια να τρέχει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και να συναντά τον Μάριο.

Όσον αφορά στο διαγωνιστικό κομμάτι, δυστυχώς, ο γιατρός δεν κατάφερε να περάσει την επόμενη φάση του The Voice, καθώς η ερμηνεία του στο τραγούδι δεν έκανε κανέναν από τους coaches να γυρίζει προς το μέρος του.

To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: Η αντίδρασή της όταν είδε τον εαυτό της σε τατουάζ διαγωνιζόμενου στο The Voice δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλενα Παπαρίζου, Voice,elena paparizou, Voice