Ελαμπντελαουί: Ξεκίνησε προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στα μάτια (video)

18:06 4/3/2021 - Πηγή: NewsIt

«Μπορώ να προπονηθώ και να δουλέψω ξανά με την μπάλα. Έχω ακόμα, όμως, πολύ δρόμο μπροστά μου» ανέφερε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ποστάροντας βίντεο, με μέρος από την προπόνηση του.

«Ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάστασή μου: Νιώθω πολύ καλύτερα και όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να προπονηθώ και να δουλέψω ξανά με την μπάλα. Εχω ακόμα, όμως, πολύ δρόμο μπροστά μου. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να επιστρέψω πιο δυνατός και καλύτερος. Οι προσευχές και τα μηνύματά σας σημαίνουν πολλά για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί,

στο μήνυμα του, μέσα από τα social media..

Την ανάρτησή του μάλιστα σχολίασε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, κάνοντας like στο ποστάρισμα του Νορβηγού μπακ και σχολιάζοντας: «Πάμε bro».

Θυμίζουμε ότι ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού μπακ κινδύνευσε να χάσει την όρασή του, όταν βεγγαλικό έσκασε στα χέρια του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.  Ο Ομάρ τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο, έχοντας πρόβλημα και στα μάτια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ελαμπντελαουί αναμένεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να εξεταστεί από ειδικό, αφού η όραση του από το ένα μάτι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, με αποτέλεσμα να εξετάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με τη χρήση βλαστοκυττάρων για την οποία θέλει να ενημερωθεί από τον ειδικό γιατρό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui)

 

To άρθρο Ελαμπντελαουί: Ξεκίνησε προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στα μάτια (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα