Έκλεψαν τρεις φορές την ίδια μηχανή μέσα σε λίγα 24ωρα! Τι λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης και γνωστός tatoo artist

20:58 4/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Του έκλεψαν τη μηχανή τρεις φορές μέσα σε λίγα 24ωρα μέ απίστευτο τρόπο! Τι λέει στο newsit.gr ο γνωστός tattoo artist

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις φορές μέσα σε λίγα 24ωρα άγνωστοι έκλεψαν την μηχανή γνωστού tatoo artist στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας.

Όπως καταγγέλλει στο newsit.gr ο Φίλιππος Κάκωνας και στις

τρεις περιπτώσεις είναι σίγουρος πως πίσω από την κλοπή βρίσκονται ακριβώς τα ίδια άτομα.

“Την πρώτη φορά που μου έκλεψαν την μηχανή ήταν το βράδυ της Παρασκευής έξω από το σπίτι μου στην οδό Αλίτσης μεταξύ 19:00 με 19:45 και την βρήκα 40λεπτά μετά στο ίδιο στενό αλλά αρκετά πιο κάτω. Την Τρίτη 3 Μαρτίου μου την κλέβουν ξανά γύρω στις 8 του πρωί και την βρίσκω με την συνδρομή των αστυνομικών, που αμέσως κάλεσα, σήμερα τα ξημερώματα γύρω στις 5:30 λίγα στενά πιο κάτω Φυλής και Ηπείρου. Δεν πέρασαν τρεις ώρες μέχρι να γυρίσω από το τμήμα που είχα πάει για να συμπληρώσω και να καταθέσω κάτι χαρτιά για την εύρεση της μηχανής και είχε κάνει πάλι “φτερά” έξω από το σπίτι μου. Κάποιοι νομίζουν ότι όλο αυτό είναι παιχνίδι, μόνο που εγώ δεν παίζω…αρκετά”

Πρόκειται για μια Yamala XT660 μαύρο χρώμα, όπου σύμφωνα με το αποκαλυπτικό βίντεο που εξασφάλισε το newsit, χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να κάνει “φτερά” από το σημείο όπου την είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης της Φίλιππος Κάκωνας.

Σύμφωνα με το υλικό οι δυο νεαροί άνδρες, που δεν έχουν πάρει χαμπάρι την κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που τους καταγράφει, εμφανίζονται στο σημείο γύρω στις 8:05 το πρωί. Ο ένας μάλιστα καταφέρνει και με γρήγορες κινήσεις αφαιρεί την “κουλούρα”, το σύστημα ασφάλισης της μηχανής αποτελούμενο από αλυσίδα και λουκέτο και το δίνει στον άλλον, ο οποίος παρακολουθεί, ως τσιλιαδόρος, τις κινήσεις του συνεργού του. Στην πορεία και χωρίς να αντιληφθεί κανένας το παραμικρό, ούτε και το άτομο που προσπαθεί για ώρα να παρκάρει βάση του βιντεοσκοπημένο υλικού, ο νεαρός με τα μαύρα ρούχα βάζει μπροστά την μηχανή και φεύγει. Λίγα μέτρα πιο κει κοντοστέκεται παραλαμβάνει το δεύτερο άτομο και φεύγουν μαζί με την κλεμμένη μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πετυχημένος tattoo artist μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου μεταξύ άλλων έχει αναρτήσει και μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από το βίντεο.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης

To άρθρο Έκλεψαν τρεις φορές την ίδια μηχανή μέσα σε λίγα 24ωρα! Τι λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης και γνωστός tatoo artist δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκλεψαν, 24ωρα,eklepsan, 24ora