Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια: 26 συλλήψεις και πρόστιμα ύψους 18.000 ευρώ

15:07 25/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης (24/11) 26 άτομα – 15 άντρες και 11 γυναίκες – σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

Ο οίκος ανοχής στην

Ομόνοια, λειτουργούσε (παράνομα) σε διώροφο κτίριο. Όταν όσοι βρίσκονταν μέσα στον οίκο ανοχής είδαν τους αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχοι, κλειδαμπαρώθηκαν! Σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες για να μην μπουν οι αστυνομικοί. 

Click4more Κορονοϊός: Το χαβά τους! 19 άτομα μαζεύτηκαν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη για να τζογάρουν

Παρουσία εισαγγελέα, έγινε επιχείρηση για να μπει η αστυνομία στον οίκο ανοχής, τον οποίο είχε κλείσει και παλιότερα ο δήμος Αθηναίων! Δυο γυναίκες συνελήφθησαν ως υπεύθυνες για την επαναλειτουργία του (παρά το σφράγισμα από τον Δήμο), άλλες εννέα γυναίκες συνελήφθησαν γιατί εργάζονταν εκεί και οι 15 άνδρες γιατί είχαν πάει ως πελάτες, παραβιάζοντας όλοι τους τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού. 

Και στους 26 συλληφθέντες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις δυο γυναίκες που εμφανίζονταν ως προσωρινά υπεύθυνες του οίκου ανοχής επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ.

Σε βάρος επτά εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ομονοίας, για παράβαση του περί αλλοδαπών και θα απελαθούν. 

To άρθρο Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια: 26 συλλήψεις και πρόστιμα ύψους 18.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα