Εφαρμογή WhatsApp: Ποια κινητά θα σταματήσουν να την υποστηρίζουν από την Πρωτοχρονιά

11:20 29/12/2020 - Πηγή: NewsIt

ΕΦΑΡΜΟΓΗ WHATSAPP: Από την Πρωτοχρονιά, εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο θα σταματήσουν να υποστηρίζουν τη δημοφιλή εφαρμογή WhatsApp. Δείτε ποια κινητλα τηλέφωνα αφορά.

Από την Πρωτοχρονιά, όσοι έχουν smartphones

με παλαιότερα λογισμικά θα μείνουν χωρίς την ύποστήρικη για τη δημοφιλή εφαρμογή WhatsApp.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, από την Πρωτοχρονιά, όλες οι συσκευές smartphones με λογισμικό παλαιότερο του iOS9 και του Android 4.0.3, δεν θα μπορούν να υποστηρίξουν τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, καθώς δεν θα ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις της εφαρμογής του Facebook.

Έτσι, όσα iPhone δεν έχουν λογισμό iOS 9 ή κάποια επόμενη έκδοσή του, αλλά και όσα Android δεν έχουν την έκδοση 4.0.3 ή νεότερή του, δεν θα μπορούν πλέον να ανοίξουν την εφαρμογή WhatsApp από την 1η Ιανουαρίου 2021.  Κάποιοι, μάλιστα, κάτοχοι smartphones θα πρέπει να προχωρήσουν σε αναβάθμιση του λογισμικού του κινητού τους τηλεφώνου σε νεότερη έκδοση, για να μπορέσουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Τα iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 και iPhone 6S κυκλοφόρησαν πριν την έκδοση iOS 9, ωστόσο όσοι θέλουν, μπορούν να αναβαθμίσουν το λογισμικό προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν σε πλήρη λειτουργία την εφαρμογή. Κινητά android που θα χάσουν την υποστήριξη της εφαρμογής είνει μεταξύ άλλων τα Samsung Galaxy S2, HTC Desire και LG Optimus Black.

Κινητά τηλέφωνα που θα μείνουν χωρίς WhatsApp από την 1η Ιανουαρίου 2021:
Apple iPhone 1-4
Samsung Galaxy S2
HTC Desire
LG Optimus Black
Motorola Droid Razr
κάθε Android που κυκλοφόρησε πριν το 2010.

Κινητά τηλέφωνα που θα χρειαστεί να γίνει αναβάθμιση σε iOS 9 ή Android OS 4.0.3:
Apple iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6S
Samsung Galaxy S3 και νεότερα
Samsung Galaxy Note
HTC Sensation
HTC Thunderbolt
LG Lucid
Motorola Droid 4
Sony Xperia Pro και νεότερα.

Πηγή: The Independent

To άρθρο Εφαρμογή WhatsApp: Ποια κινητά θα σταματήσουν να την υποστηρίζουν από την Πρωτοχρονιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα