Δύσκολες ώρες για την 63χρονη που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου με κορονοϊό

14:42 28/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Σε κρίσιμη κατάσταση η 63χρονη γυναίκα από την Αργεντινή που έχει προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Σε 11 ανέρχονται, πλέον, τα κρούσματα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 63χρονη ανήκει στις ευπαθείς ομάδες καθώς έχει υποκείμενα νοσήματα με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στις

23 Μαρτίου στο Βενιζέλειο από το κρουαζιερόπλοιο “Costa Victoria” που είχε αγκυροβολήσει ανοιχτά του Κόκκινου Πύργου.

Υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε θετικό.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί επειγόντως στην ΜΕΘ όπου και παραμένει 6 ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Εξιτήριο για τον 20χρονο

Στο μεταξύ, βγήκε από το ίδιο νοσοκομείο ο 20χρονος που νοσηλευόταν στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του Βενιζέλειου. Η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο για το σπίτι του όπου θα συνεχίσει την καραντίνα.

Καλά είναι τα νέα και σε ό,τι αφορά τον 42χρονο που νοσηλεύεται, επίσης, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και ο οποίος παίρνει εξιτήριο.

11 έγιναν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, καλή είναι και η κατάσταση της υγείας της 53χρονης από τη Σητεία η οποία νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Τα συνολικά κρούσματα του κορονοϊού που έχουν καταγραφεί στην Κρήτη ανέρχονται στα 11 (μεταξύ αυτών και του 42χρονου Γερμανού καθηγητή που πέθανε), μετά και το επιβεβαιωμένο κρούσμα που αφορά σε μία φοιτήτρια στην Κρήτη.

Η 23χρονη η οποία ήρθε από την Ξάνθη στο Ηράκλειο είχε ήπια συμπτώματα του ιού, υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και είναι σε καραντίνα σπίτι της

πληροφορίες: cretapost.gr , flashnews.gr 

To άρθρο Δύσκολες ώρες για την 63χρονη που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου με κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα