Δολοφονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο: Στο νοσοκομείο ακόμα η ηλικιωμένη που επέζησε

17:06 20/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Χθες απολογήθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη ληστεία από την οποία προκλήθηκε ο θάνατος 91 ετών άνδρα στο Χαλκιόπουλο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και κατά την οποία  βασανίστηκε η 85χρονη σύζυγος του.

Εκτός από το νομικό κομμάτι της υπόθεσης, το κατηγορητήριο σε βάρος των κατηγορουμένων και το ερωτηματικό για το χρηματικό ποσό που κλάπηκε, την κοινή γνώμη απασχολεί, η κατάσταση της υγείας της 85χρονης που δέχθηκε τη φονική επίθεση των δραστών.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, η γυναίκα νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου και παρά το γεγονός

ότι υποφέρει από τους μώλωπες και τα τραύματα σε όλο της το σώμα, από το βραδύκαυστο φιτίλι με το οποίο την είχαν δέσει, όπως και το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο, η κατάσταση της υγείας της δείχνει να βελτιώνεται.

Μάλιστα αυτό που υποστηρίζουν από το ευρύτερο συγγενικό της περιβάλλον, «τα έχει τετρακόσια». Διαθέτει εξαιρετική νοητική κατάσταση και βρίσκεται σε θέση να εξηγήσει αναλυτικά τι συνέβη όταν δέχθηκε, μαζί με τον σύζυγό της, την φονική επίθεση για να τους ληστέψουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Click4More: Φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο: Αυτός είναι ο ένας από τους κατηγορούμενους που προφυλακίστηκαν

Σημειώνεται ότι στη γυναίκα χορηγούνται παυσίπονα και ηρεμιστικά για να αντιμετωπίσει τους έντονους πόνους από τα τραύματα που φέρει σε όλο της το σώμα, όμως η κατάσταση της υγείας της δεν θεωρείται κρίσιμη.

Χαλκιόπουλο: Τι είχε δηλώσει στην Αστυνομία η 85χρονη για τη φονική ληστεία

«O ανιψιός μου και οι δύο γείτονες μπήκαν στο σπίτι μου και μας έδεσαν. Τους γνωρίζω και τους τρεις», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

«Αυτός είναι ο δημιουργός της ομάδας» φέρεται επίσης να τους είπε, αναφερόμενη στο ένα από τα δυο αδέλφια που κατηγορούνται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηλικιωμένη εξετάστηκε ξανά και ξανά για να βεβαιωθούν οι αστυνομικοί ότι μπορούν να λάβουν υπόψη την κατάθεσή της και η γυναίκα δε μπέρδεψε ούτε στιγμή τα λεγόμενά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη στην Ασφάλεια Αγρινίου αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Μέχρι τότε, οι τρεις κατηγορούμενοι παραμένουν προφυλακισμένοι με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας και με ενδιαφέρον αναμένονται οι όποιες εξελίξεις.

 

To άρθρο Δολοφονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο: Στο νοσοκομείο ακόμα η ηλικιωμένη που επέζησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονική, Χαλκιόπουλο,dolofoniki, chalkiopoulo