Δήμος Αμαρουσίου σε πολίτη χωρίς ρεύμα: «Είναι αργία κύριέ μου σήμερα, δεν το έχετε καταλάβει;»

14:25 26/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Πολλές είναι οι ιστορίες ταλαιπωρημένων πολιτών από την δυσλειτουργία των υπηρεσιών εν μέσω κακοκαιρίας. Μια που ξεχωρίζει είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου του δήμου Αμαρουσίου που έχει μείνει χωρίς ρεύμα από την Δευτέρα. Εκείνο που εξοργίζει είναι οι απαντήσεις που πήρε από εργαζόμενο. 

Ο πολίτης επικοινώνησε με το Star και περιέγραψε τι έχει περάσει: «Μένουμε από την πλευρά της οδού Πεντέλης, στην Ευκαλύπτων, είναι κεντρικό σημείο, τέλος πάντων είμαστε πολύ κεντρικά,

τρία λεπτά από την Κηφισίας. Είμαστε χωρίς ρεύμα, εδώ και 19 ώρες, με μωρό 15 μηνών που του φτιάχνουμε γάλα στο γκαζάκι αλλά θα τελειώσει κι αυτό. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μας βοηθήσει. Έχω γράψει στο Twitter, έχω κάνει αναρτήσεις στα social media, μίλησα με τον ΔΕΔΔΗΕ και δεν έχουν καμία πρόβλεψη. Έκανα άπειρες προσπάθειες για να τους βρω, περίμενα 40 λεπτά μέχρι να πιάσω γραμμή. Μου είπαν πως: για την περιοχή σας κυριέ μου δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Και αυτό μου το είπαν σήμερα».

Και συνέχισε: «Δηλαδή, 17 ώρες μετά, είπαν πως δεν έχουν καμία πρόβλεψη για το πότε θα επιδιορθωθούν οι βλάβες. Δεν μιλάμε για Μαρούσι κανένα στενό, είμαι 3 λεπτά από την Κηφισίας. Ο δρόμος μας δεν είναι καθαρός λόγω του χιονιού, και το τραγελαφικό είναι ότι επικοινωνήσαμε με τον δήμο Αμαρουσίου πάνω στην απόγνωσή μας και τους είπαμε να περάσει ένα εκχιονιστικό να καθαρίσει τους δρόμους και μας είπαν: «Είναι αργία κύριέ μου σήμερα, δεν το έχετε καταλάβει;». Και λέω αν είναι δυνατόν, πού ζούμε;»

To άρθρο Δήμος Αμαρουσίου σε πολίτη χωρίς ρεύμα: «Είναι αργία κύριέ μου σήμερα, δεν το έχετε καταλάβει;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα