Δημήτρης Ταταράκης: Το φλερτ μέσω Instagram μπορεί να οδηγήσει σε κάτι όμορφο, το έχω κάνει

20:23 7/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Όσα εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ταταράκης στη νέα του συνέντευξη!

Για την προσωπική του ζωή και το φλερτ, από όπου κι αν προέρχεται, μίλησε μέσα σε όλα ο Δημήτρης Ταταράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Διονύση Χριστόπουλο.

Λες αν είσαι σε σχέση ή single;

Τώρα είμαι single.

Αν προκύψει κάποια σχέση δεν ξέρω αν θα το αποκαλύψω. Προτιμώ πια να κρατάω τις σχέσεις μου μόνο για μένα.

Φλερτ μέσω Instagram ή δια ζώσης;

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι στην εποχή των social media το φλερτ μέσω Instagram είναι κάτι σύνηθες και μπορεί να οδηγήσει σε κάτι όμορφο. Κι εγώ το έχω κάνει. Αν με ρωτάς τι προτιμώ, θα σου πω σίγουρα το φλερτ δια ζώσης.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το παιχνίδι με τα βλέμματα, τα διστακτικά χαμόγελα, την αγωνία για το πως θα αντιδράσει το άλλο άτομο. Γενικά, θα έλεγα ότι είμαι ένα old school άνθρωπος που παραμένει μέσα στην εποχή του.

Πες μου πως αντιμετωπίζεις κοπέλες ή αγόρια που σε φλερτάρουν online και πως ένα hate comment;

Δεν είμαι αρνητικός στο φλερτ. Είναι κάτι το οποίο σου φτιάχνει τη διάθεση απ’ όπου κι αν προέρχεται. Το να αρέσεις σε κάποιος ανθρώπους και να σου εκφράζουν τον θαυμασμό τους το βρίσκω πολύ όμορφο και φυσιολογικό όταν γίνεται με σεβασμό και ευγένεια.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια, μου αρέσει να τα διαβάζω και γελάω όταν έχουν χιούμορ, αλλά μετά τα ξεχνάω όπως και τα ανέκδοτα – σπάνια θυμάμαι να πω ένα ανέκδοτο που άκουσα!

Πάντως, ειλικρινά πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της άποψης του, αρκεί να μη γίνεται κακεντρεχής απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει προσωπικά γιατί είναι κρίμα για τον ίδιο.

To άρθρο Δημήτρης Ταταράκης: Το φλερτ μέσω Instagram μπορεί να οδηγήσει σε κάτι όμορφο, το έχω κάνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα