Δήμητρα της Λέσβου: «Είμαι σίγουρος ότι ο νεκρός του τροχαίου είναι ο αδερφός μου»

13:37 11/6/2021 - Πηγή: NewsIt

«Είμαι σίγουρος ότι στις φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί ο νεκρός είναι ο αδερφός μου», λέει στο newsit.gr, o Παναγιώτης Καλογιάννης, αδερφός της «Δήμητρας» της Λέσβου που αγνοούνταν για περισσότερο από δύο μήνες.

Ο 65χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου, με τους συγγενείς του και του φίλους του να τον ψάχνουν αγωνιωδώς χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο. Οι μέρες περνούσαν βασανιστικά για τους οικείου του, καθώς δεν υπήρξε καμία πληροφορία για το που βρίσκονταν

ο ηλικιωμένος. Στις 26 Μαΐου η γραμμή ζωής silver alert ενεργοποίησε το κοινωνικό συναγερμό. Υπήρξαν 3.752 τηλεφωνικές κλήσεις προς τον οργανισμό οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώθηκαν.

Click4More: Θρίλερ με την Δημήτρη της Λέσβου: Φόβοι πως έπεσε θύμα τροχαίου – Βαλλιανάτος: «Αναγνωρίστηκε η σορός»

Στο μικροσκόπιο τότε ένα τροχαίο με εγκατάλειψη που είχε σημειωθεί στο Δέλτα Φαλήρου, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση του 65χρονου. Έτσι στις αρχές Ιουνίου στάλθηκαν φωτογραφίες του ατόμου που είχε χάσει τη ζωή του στο τροχαίο της 9 Απριλίου από τις αστυνομικές αρχές της Καλλιθέας στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής. Εκεί κλήθηκε ο αδερφός του Δημήτρη Καλογιάννη, Παναγιώτης ο οποίος και είδε το οπτικό υλικό. 

«Με φώναξαν στο Αστυνομικό τμήμα Καλλονής για να δώσω μια κατάθεση και μου έδειξαν τέσσερις φωτογραφίες. Είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι ο Δημήτρης, είχε τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Το πρόσωπο του νεκρού ατόμου που μου έδειξαν δεν ήταν παραμορφωμένο. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε και το dna για να είμαστε 100% σίγουροι», λέει στο newsit.gr ο Παναγιώτης Καλογιάννης.

Ο 65χρονος πριν την εξαφάνιση του είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης για μικρό χρονικό διάστημα. Η πορεία της υγεία του βελτιώθηκε προσωρινά και για το λόγο αυτό πήρε εξιτήριο. Στην συνέχεια όμως χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Δρομοκαίτειο. Εκεί αφού παρέμεινε για δέκα ημέρες στη συνέχεια εξαφανίστηκε, χωρίς να πει τίποτα στους γιατρούς.

Είχε φύγει από το νοσοκομείο των Δυτικών Προαστίων στις 6 Απριλίου. Τρεις ημέρες αργότερα σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα στο Δέλτα Φαλήρου. Ο αδερφός του που ευελπιστεί να διαψευστεί από το dna που θα βγει το επόμενο χρονικό διάστημα, αναφέρει στο newsit.gr ότι «όλα δείχνουν ότι είναι ο αδερφός μου».

Το δελτίο τύπου που είχε εκδοθεί από τις αστυνομικές αρχές για το τροχαίο της 9ης Απριλίου με την εγκατάλειψη του ατόμου που τελικά είχε χάσει τη ζωή του ανέφερε τα εξής: 

«Την 9-4-2021 και περί ώρα 05:10, επί της Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα, από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας πεζός. Ο πεζός, ηλικίας περίπου 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος λευκό κοντό παντελόνι (σορτς) και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του ανωτέρω παθόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, στα τηλέφωνα 210-9542093 και 210-9542001».

Θανάσης Γερασιμίδης

To άρθρο Δήμητρα της Λέσβου: «Είμαι σίγουρος ότι ο νεκρός του τροχαίου είναι ο αδερφός μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα