Δίχως τέλος η οδύσσεια Ελλήνων σε αεροδρόμιο της Ρώμης – «Μας έκλεισαν το νερό και τον κλιματισμό»

08:25 28/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για 80 Έλληνες στη Ρώμη. Παραμένουν από χθες εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμιο της πόλης, χωρίς οι υπεύθυνοι να τους ενημερώνουν αν και πότε θα γίνει η πτήση τους, για Θεσσαλονίκη…

Απίστευτη ταλαιπωρία για περισσότερους από 80 Έλληνες που βρίσκονται από χθες εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο «Τσιαμπίνο» στη Ρώμη. Ένας από αυτούς είναι δημοσιογράφος Λευτέρης Ζαβλιαρής που μίλησε στο Mega. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πτήση με προορισμό τη Θεσσαλονίκη

είχε προγραμματιστεί για τις 20.10 χθες, ώρα Ελλάδας.

Ωστόσο, η επιβίβαση δεν έγινε ποτέ, λόγω πυκνών καπνών στην περιοχή από έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι σε παιδική κατασκήνωση που στεγάζεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο. Η πτήση ακυρώθηκε και οι 80 Έλληνες έμειναν στο αεροδρόμιο, χωρίς κανείς να τους ενημερώνει για το τι θα ακολουθήσει.

«Η πτήση μας ακυρώθηκε και κανείς δε μας λέει τι θα κάνουμε. Είμαστε περισσότεροι από 80 Έλληνες και κάποιοι Ιταλοί. Έχει ακυρωθεί άλλη μία πτήση. Η πτήση ήταν για Ρώμη – Θεσσαλονίκη. Μας είπαν να πάμε σε ένα ξενοδοχείο και να πηγαινοερχόμαστε. Το ξενοδοχείο είναι μακριά. Μείναμε εδώ, έκλεισαν τον κλιματισμό, έκλεισαν το νερό στις τουαλέτες, θέλουν να μας αναγκάσουν να φύγουμε. Περιμέναμε όλη νύχτα να δούμε τι θα γίνει», είπε ο κ. Λευτέρης Ζαβλιαρής.

«Συνέλαβαν πριν λίγο και έναν συμπατριώτη μας, υπήρξε ένταση. Η πρεσβεία δεν κάνει τίποτα. Μέχρι τις 2 Ιουλίου δεν υπάρχει καμία πτήση για Θεσσαλονίκη από εδώ. Είναι κλεισμένες όλες», συμπλήρωσε ο ίδιος.

To άρθρο Δίχως τέλος η οδύσσεια Ελλήνων σε αεροδρόμιο της Ρώμης – «Μας έκλεισαν το νερό και τον κλιματισμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα