ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ: ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η γιαγιά του είναι επίσημα στο ΟΡΕΝ

16:32 6/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Καινούργια εκπομπή στο OPEN με γνώριμο και αγαπημένο πρόσωπο στην παρουσίαση που θα είναι όμως, παρέα με τη γιαγιά του που επίσης έχει αγαπηθεί πολύ. Δεν είναι τυχαίο που ο τίτλος, της ανήκει αφού όσα χρόνια «ζει» έχει κερδίσει φανατικούς θαυμαστές.

Επίσημα λοιπόν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα πιάσει θέση στο πρόγραμμα του ΟΡΕΝ, αλλά μαζί με τη «γιαγιά» του, την ηρωίδα που δημιούργησε πριν από 30 χρόνια και μετά την… ξεκαρδιστική πορεία της σε σκηνές, αγαπήθηκε και μέσα από το διαδίκτυο.

Τώρα ξεκινά και την τηλεοπτική καριέρα της με τον Ιεροκλή

Μιχαηλίδη να παρουσιάζει  και η γιαγιά να τον καθοδηγεί και να τον συμβουλεύει, αλλά και να τον σκηνοθετεί! Και εννοείται πως θα συνεχίσει να τον καταπιέζει, ενώ ενίοτε θα τον  βοηθάει στην παρουσίαση, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση είτε από το μάστερ κοντρόλ, το οποίο απολύτως ελέγχει, είτε εισβάλλοντας στο πλατό.

Ο Ιεροκλής με τη γιαγιά θα υποδέχονται στο καινούργιο λέιτ νάιτ -τοκ σόου του ΟPEN, το ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ, καλεσμένους, σε μια συζήτηση βασισμένη στο χιούμορ, ελπίζοντας ότι θα το απολαύσουν οι τηλεθεατές …!

To άρθρο ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ: ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η γιαγιά του είναι επίσημα στο ΟΡΕΝ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα