«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης» ευχήθηκε από το Μόντρεαλ ο Ανδρουλάκης

16:57 15/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Στο Μόντρεαλ βρέθηκε τον Δεκαπενταύγουστο ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στις χώρες που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Ελλήνων του Μόντρεαλ, ο Νίκος Ανδρουλάκης παρέστη παραμονή Δεκαπενταύγουστου (14.08.2022) στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αμέσως μετά προέβη

στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ομογενείς του Καναδά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να περάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στην οικονομική, κοινωνική και επιστημονική ζωή των χωρών που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας.

Έχουμε λοιπόν εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης, όπου οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Εδώ από το Μόντρεαλ θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης».

To άρθρο «Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης» ευχήθηκε από το Μόντρεαλ ο Ανδρουλάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα