Χίος: Ομολογία για το στυγερό έγκλημα στο μπαρ – Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια της κοπέλας του

15:45 14/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Νέα στοιχεία για το έγκλημα με θύμα έναν 40χρονο άντρα. Ανάστατη η Χίος από τη δολοφονία και τα όσα αποκαλύπτονται. Τι ανέφερε στην ομολογία του, ο δράστης του φονικού…

Η Χίος στο επίκεντρο για το έγκλημα που σημειώθηκε τη νύχτα, με έναν 40χρονο άντρα να πέφτει νεκρός, μέσα στο μπαρ που διασκέδαζε. Η δολοφονία του προκάλεσε σοκ στους αυτόπτες μάρτυρες και πολύ γρήγορα έκανε το γύρο της χώρας. Δράστης ένας 25χρονος νεαρός που δούλευε μαζί με την κοπέλα του, στο μπαρ. Το ζευγάρι

είχε έρθει στο νησί πριν από λίγες μέρες και έπιασε δουλειά στο κατάστημα που άνοιξε ο πατριός του νεαρού. Χθες τα πράγματα ξέφυγαν και ο καθ ομολογία δολοφόνος, έβαψε τα χέρια του με αίμα, μετά από έναν άγριο καυγά που προηγήθηκε.

Το θύμα είχε πάει για ποτό στο συγκεκριμένο μπαρ και ενώ είχε πιει, σύμφωνα με τους μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό, άρχισε να παρενοχλεί την κοπέλα του δράστη την ώρα που σέρβιρε ποτά στους θαμώνες του μαγαζιού. Τότε ξεκίνησε μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια μεταξύ τους συμπλοκή, με τον 25χρονο να παίρνει κάποια στιγμή το μαχαίρι και να σκοτώνει τον 40χρονο Βαλάντη.

Στο μπαρ επικράτησε πανδαιμόνιο. Πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο και περιπολικά της αστυνομίας. Ο 25χρονος συνελήφθη και από την πρώτη στιγμή ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς. Φέρεται να τους είπε πως έφτασε στη δολοφονία επειδή ο 40χρονος παρενοχλούσε την κοπέλα του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί το απόγευμα στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα και θύτης, γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στην παραλία του χωριού. Το θύμα που βλέπουμε στις επόμενες φωτογραφίες δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ, ήταν οικογενειάρχης λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Σταμάτης Κολώτος.

«Ξέραμε καλά το θύμα τον συγχωριανό μας. Το άλλο το παιδί είχε έρθει πρόσφατα στην Χίο για την καφετέρια που άνοιξε πάνω στο χωριό εκεί που έγινε το φονικό. Στο ξαφνικό έγινε αυτό. Το θύμα ήταν οικογενειάρχης, με το μαγαζί του κάθε πρωί στην ώρα του το άνοιγε. Δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ. Έχει και δύο παιδιά η κόρη του 17 και ο γιος του 15 ετών. Είχε ένα οβελιστήριο κάτω στην παραλία του χωριού. Δεν υπάρχει κάτι να πεις σε αυτή την περίπτωση. Σε εμάς τέτοια συμβάντα δεν έχουν συμβεί ποτέ οπότε είναι κάτι που μας έχει αφήσει όλους παγωμένους».

Το θύμα της δολοφονίαςΤο θύμα της δολοφονίας

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της κοινότητας πρόσθεσε: «Πολλά έχουν ακουστεί αλλά επειδή το περιστατικό έγινε σε ώρα που ουσιαστικά δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος στο χωριό, 3.30 τα ξημερώματα και οι περισσότεροι το μάθαμε στις 6 το πρωί, δεν ξέρουμε τι έγινε. Ο πατριός του 25χρονου είχε ανοίξει πριν μια εβδομάδα το μαγαζί εδώ στο Λιθί. Η μητέρα του δράστη είχε αγοράσει και σπίτι και ερχόταν περιστασιακά ανά δύο χρόνια. Ο δράστης είχε να έρθει εδώ στο χωριό τουλάχιστον 6-7 χρόνια από το ’13-’14. Δεν έχουν καταγωγή από εδώ απλά πήραν σπίτι.

Δεν γνωρίζουμε αν κοίταξε το θύμα την κοπέλα του 25χρονου. Αλλά και ό,τι και να έγινε δεν δικαιολογείται να σηκώσει μαχαίρι. Η κοπέλα είχε έρθει μαζί με τον δράστη για δουλειά στο μαγαζί».

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή. Η αστυνομία κάνει ενδελεχή έρευνα προκειμένου να φέρει στην επιφάνεια τα ακριβή αίτια για το απίστευτο φονικό.

Ο 25χρονος που συνελήφθη για το έγκλημαΟ 25χρονος που συνελήφθη για το έγκλημα

 

Ρεπορτάζ Αννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

To άρθρο Χίος: Ομολογία για το στυγερό έγκλημα στο μπαρ – Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια της κοπέλας του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χίος, Ομολογία,chios, omologia