«Χάθηκαν» έξι υπηρεσιακοί ασύρματοι από το ΑΤ Ομονοίας – Πού στρέφονται οι έρευνες

21:37 11/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Μεγάλη έρευνα από την υπηρεσία υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων για τους χαμένους ασυρμάτους, καθώς αποδείχθηκε ότι έκαναν φτερά έξι ψηφιακοί φορητοί πομποδέκτες που βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Λίγες ημέρες, λοιπόν μετά την αποκάλυψη ότι αστυνομικός νοίκιαζε ασύρματο σε κακοποιούς για 2000 ευρώ το μήνα μια νέα υπόθεση με χαμένους ασυρμάτους διερευνάται από τους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ αυτή τη φορά για το ΑΤ Ομονοίας.

Ειδικότερα, η αλλαγή

διαχειριστή τον Νοέμβριο του 2020 «αποκάλυψε» ότι κατά την παράδοση οπλισμού, χρημάτων και υλικών, λείπουν έξι ασύρματοι.

Τότε, ενημερώθηκε ο διοικητής του τμήματος, ωστόσο δεν έγινε καμία ενέργεια, όπως συνέβη και όταν έγινε αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. τον Ιανουάριο του 2021.

Η απώλεια των έξι ασυρμάτων τεχνολογίας tetra δηλώθηκε τον Ιούνιο του 2021, όταν και σημειώθηκε έφοδος των «αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Πλέον, κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει ούτε ποιος είναι ο «παραλήπτης» τους, αλλά ούτε σε ποια χρονική στιγμή εξαφανίσθηκαν από το εν λόγω αστυνομικό τμήμα, το οποίο θεωρείται από τις πιο κρίσιμες υπηρεσίες για την αστυνόμευση της Αθήνας.

To άρθρο «Χάθηκαν» έξι υπηρεσιακοί ασύρματοι από το ΑΤ Ομονοίας – Πού στρέφονται οι έρευνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα