Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς: Το τρομερό φινάλε και οι άμυνες του Τζρου Χόλιντεϊ

10:12 12/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Φινάλε… βγαλμένο από τα πιο όμορφα μπασκετικά όνειρα ήταν αυτό του Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς (107-110).

Σπουδαία νίκη που τους φέρνει μια «ανάσα» από τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας σημείωσαν οι Μπακς. Τα «ελάφια», αν και βρέθηκαν να χάνουν με 93-79 στην αρχή της τέταρτης περιόδου, κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το TD Garden της Βοστώνης κερδίζοντας τους Σέλτικς με 110-107.

Το φινάλε του αγώνα ήταν εκπληκτικό και.. καθήλωσε, με την ομάδα του εκπληκτικού Γιάννη Αντετοκούνμπο να φτάνει στο break, παίρνοντας “μεγάλες” άμυνες από τον Τζρου Χόλιντεϊ

(αρχικά ένα μπλοκ στον Μάρκους Σμαρτ με 8,3 δευτερόλεπτα να απομένουν και στη συνέχεια ένα κλέψιμο -πάλι στον Σμαρτ- στην εκπνοή του αγώνα) και με τον Μπόμπι Πόρτις να πετυχαίνει κρίσιμο καλάθι, μετά από χαμένη βολή του “Greek freak”.

Έτσι, οι πρωταθλητές έκαναν το 3-2 στη σειρά και χρειάζονται μια νίκη στα εναπομείναντα δύο ματς προκειμένου να προκριθούν στους τελικούς της Ανατολής όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ του Μαϊάμι και της Φιλαδέλφεια (3-2).

To άρθρο Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς: Το τρομερό φινάλε και οι άμυνες του Τζρου Χόλιντεϊ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα